Nom Nom Nom Tag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
18.03.2014 | Geplaatst in Eten & Drinken | 6 reacties

Eten, ik ben er dol op! Toen ik deze tag tegenkwam bij LNNK moest ik deze wel overnemen. Ik vind deze tag zo leuk :).

 photo DSC_2039_zpsb7b6bc18.jpg

* Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Mhh erg lastig, ik ben dol op vele dingen. Ik lust ook bijna alles wel dus er is vast iets wat een ander niet lekker vind. Ik kan het zo even niet bedenken.

* Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)?
Italiaans, ik ben dol op de Italiaanse keuken en we eten dan ook regelmatig pasta, lasagne etc. Wel altijd vers gemaakt maar iets minder vaak zou ook wel goed zijn.

* In welk restaurant zou je het liefste elke dag eten?
Het lijkt me niet echt heel leuk om elke dag in een restaurant te moeten eten, ondanks dat ik dol ben op uit eten gaan. Maar als ik dan toch moet kiezen, ‘t Gerecht in Heerenveen is erg goed en Cook&NY in Sneek, dit is een tapas restaurant. Ook zou ik elke dag wel in een pizzeria kunnen eten.

* Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Ik ben gek op broodjes en vind het ook heerlijk om te gaan lunchen. Meestal neem ik iets met kip of een broodje carpaccio. En aangezien ik de laatste tijd flink minder vlees eet neem ik steeds vaker een vegetarisch broodje, ook erg lekker. De naam, broodje Rithika :P.

* Deel een handige kooktip:
Wat ik de laatste tijd steeds vaker doe ik vooruit plannen. Ik maak vrijdags een lijstje met wat we de week daarop eten. Soms wisselt het wel eens maar zo kan je in een keer alle boodschappen doen en gooi je veel minder weg. Wat ik ook erg handig vind is om een grote pan met pasta saus te maken (vers) en dat in bakjes in de vriezer te doen. Zo heb je altijd een snelle maaltijd op tafel als je snel moet of geen zin hebt om uitgebreid te koken.

* Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Monchou taart, hier heb ik zo’n zin in. Meestal, als ik dit maak doe ik dit met zo’n pakket waar je nog maar een paar dingen bij hoeft te doen, nu wil ik deze taart eens vers maken.

* Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?
Alle drie. Ik vind zelf koken erg leuk maar zo nu en dan wat bestellen (vooral op een druiligere zondag) vind ik ook heerlijk. En ja uit eten gaan vind ik zo leuk en gezellig, dit doen we ook regelmatig en ik kan hier echt van genieten!

*Ben je ergens allergisch voor?
Nee, niet dat ik weet.

* Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?
Op dit moment maak ik vaak smoothies. Ik vind het zo lekker en het vult goed. Ook heb je zo gelijk je portie fruit en/of groenten binnen.

* Wat is je favoriete toetje?
Ik heb niet echt een favoriet toetje, ik ben dol op alle toetjes. Vooral als hier chocolade bij zit.

Vind je dit ook een leuke tag? Voel je vrij om deze over te nemen voor je eigen site.

Tags: , ,

6 reacties


  18 maart 2014


  Wat leuk geschreven! Ik vind de bovenste foto zo mooi licht, heb je die zelf gemaakt?

  Liefs,
  Kim

  Dita Rithika

  18 maart 2014


  Bedankt, ja zelf gemaakt.


  Deepa

  18 maart 2014


  Leuke Tag. Leuk om te lezen waar iemand van houdt. Eet je ook wel eens indiaas ?

  Dita Rithika

  18 maart 2014


  Dank je wel, ja ik eet ook wel eens Indiaas, jij ook?

  Deepa

  18 maart 2014


  Heel weinig, maar het pittig eten is in mn genen blijven zitten haha  19 maart 2014


  Oh smoothies zijn altijd zo lekker!!Laat een reactie achter