Nieuwe tafeltjes in de woonkamer - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.04.2015 | Geplaatst in Wonen | 6 reacties

DSC_6885

Bezig zijn met interieur vind ik zo leuk. Bijna elke dag ben ik er wel mee bezig. Een fijne inrichting vind ik dan ook heel belangrijk. Laatst heb ik in de woonkamer de salontafel veranderd. Zoals je in deze post kunt zien hadden we een vierkante salontafel. Ik was hier een beetje op uitgekeken en aangezien we boven een rond tafeltje van de Kwantum hadden staan heb ik deze 2 omgewisseld.

DSC_6888

Bij de Action kocht ik het kleine witte tafeltje er nog bij. Voor nu vind ik dit even leuker en het is weer even wat anders.

DSC_6907

Bij de Hema kocht ik laatst nog 2 kussen hoezen. De grijze langwerpige met ruitjes en de zwart witte vierkante met roze rits. De andere twee kussens komen van de H&M.

DSC_6903

DSC_6904

Op het tafeltje staat een licht blauw vaasje van de Action met onderzetters, ook van de Action. Het witte vaasje komt van de Sissy Boy.

DSC_6866

DSC_6869

En omdat lieve Lana en Amigo er ook zo gezellig bij zaten, Daarvan ook nog een foto ♥.

DSC_6877

DSC_6891

Wat vind jij van deze tafeltjes?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties

  Deepa

  26 april 2015


  De tafeltjes zijn leuk! En leuk dat je ze zo hebt kunnen wisselen. Het ziet er gezellig uit.  26 april 2015


  Wat zijn ze leuk, het staat heel erg mooi! En wat zijn jouw poezen schattig!
  Liefs  26 april 2015


  Heel leuk! Vind het vaasje met de gele bloesemtak ook erg mooi!  26 april 2015


  heel leuk geschreven. Die tafeltjes zijn zo schattig en ook mooi.  26 april 2015


  Wat zijn ze leuk zeg!  28 april 2015


  Super leuk! Heb er ook weleens aan zitten denken twee van die kleine tafeltjes als salontafel i.p.v. de grote houten die we nu hebben. Maar gezien de opbergruimte door de laatjes die we nu wel hebben hou ik het denk ik bij onze tafel.Laat een reactie achter