Nieuwe spulletjes van de Sissy Boy, Hema en Ikea - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
29.03.2015 | Geplaatst in Lifestyle, Wonen | 13 reacties

DSC_6472

De afgelopen tijd heb ik een aantal spullen gekocht bij verschillende winkels. Deze nieuwe spullen laat ik vandaag aan jullie zien.

Zoals je kunt zien op de eerste foto heb ik geshopt bij de Sissy Boy. Hier kocht ik 2 vaasjes. Later zag ik op internet dat het witte vaasje eigenlijk een waxinelichthouder is maar ik denk dat ik deze als vaasje ga gebruiken.

DSC_6479

Bij de Hema kocht ik een pollepel met hartje er in. Deze hadden we totaal niet nodig maar voor 1 euro kon ik het niet laten liggen. Ook kocht ik nog kleine magneetjes die ik heb gebruikt voor het ophangen van kaarten op het nieuwe dienblad en ik kocht nog een oplaadkabel voor mijn telefoon, 2 pennen en een stift.

Ook ben ik samen met een vriendin nog naar de Ikea geweest. Dit stond niet in de planning maar aangezien we op de Wonen en Co beurs waren en die niet heel veel aan was zijn we nog naar de Ikea gegaan.

DSC_6483

Deze leuke plantjes zag ik al meerdere keren voorbij komen en ik vond ze zo leuk. Voor mijn ah moestuintjes heb ik nog wat bloempotjes gekocht. Ik heb ze zoals je ziet in het wit en zilver gekocht.

DSC_6491

Deze klerenhanger gebruik ik voor het ophangen van een mooie poster of quote, we zagen het daar zo hangen in de Ikea en ik vond het wel een leuk idee.

DSC_6492

En nog een prullenmand die ik in de werkkamer heb neergezet en gebruik voor de rollen inpakpapier. Deze rollen lagen eerst nog los op het bureau maar dit staat toch wat netter.

DSC_6496

En als laatst nog een grote mand voor mijn sjaals. Deze zaten nog altijd in een verhuisdoos. Een mooie mand die een beetje betaalbaar was had ik nog niet gevonden tot ik deze tegen kwam.

DSC_6503

Dat waren mijn aankopen van de afgelopen tijd. Wel echt dingen die we nodig hadden, op een paar dingen na. De komende tijd zal ik weer eens gaan kijken voor andere kleding. Laatst heb ik heel wat weggedaan dus iets nieuws kan ook wel weer.

Heb jij nog wat leuks geshopt de afgelopen tijd?

Liefs, Dita Rithika.

13 reacties


  29 maart 2015


  Oh die pollepel met een hartje erin! Die is echt te cute voor woorden!

  Dita Rithika

  29 maart 2015


  Ja ik vond deze ook zo cute ;)  29 maart 2015


  Die plantjes zijn zo leuk! Mooie aankopen meid!
  Liefs  29 maart 2015


  Wat een leuk idee om zo je posters op te hangen! Ik heb thuis nog 2 oude posters en dacht er eerst aan om ze op te hangen in een lijstje maar het contrast tussen de materialen is niet zo mooi. Dit vind ik veel leuker :)

  Dita Rithika

  31 maart 2015


  Ja ik zag het dus bij de Ikea en vond het ook wel grappig zo.


  Feinette

  29 maart 2015


  Leuke aankopen! :) Ik ben ook zo dol op sjaaltjes ;) Soms is het idd moeilijk om iets geschikts te vinden waar je het in kunt opbergen… Dan zie je wel iets maar is het weer te duur…  29 maart 2015


  Sissy Boy heeft echt leuke spulletjes he?! Ik heb er laatst ook 2 vazen gescoord.

  Dita Rithika

  31 maart 2015


  Ja super veel leuks hebben ze!  29 maart 2015


  Wat een leuk idee dat van die moestuintjes. Ik heb geen idee waarin ik ze moet over potten eigenlijk..

  Dita Rithika

  31 maart 2015


  Ik wist anders ook niet zo goed waar ik ze moest laten ;)  29 maart 2015


  Die prullenbak met inpakpapier vind ik leuk! De pollepel met het hartje heb ik ook. Zoiets simpels maar het staat zo vrolijk in de keuken en als je aan het koken bent :)  30 maart 2015


  Wat leuk dat je al die plantjes op een trapje hebt staan! Staat echt ontzettend cozy! =)  30 maart 2015


  Wat een mooie spulletjes zeg!
  Die cactusjes zijn zo schattig <3
  Liefs LonneekLaat een reactie achter