Een nieuwe speelhoek voor Mila - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.04.2017 | Geplaatst in Mama, Wonen | 2 reacties

Vorige week zijn we naar de Ikea gereden en hebben we een nieuwe speelgoedkist en bank gekocht voor Mila. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

DSC_1839

DSC_1851

De box hebben we al een hele tijd uit de kamer. We hadden daarna een houten speelgoedkist staan maar ik wilde toch echt meer een speelhoek creëren. Op Pinterest en Instagram zag ik steeds de Stuva collectie van Ikea voorbij komen als speelhoek. Misschien niet heel origineel meer maar nog steeds vind ik dit een leuke, niet te dure oplossing voor een hoekje.

DSC_1860

Wij hebben gekozen voor een bank en een kist onder de bank. Hieronder zitten wielen die je niet ziet maar waardoor je kist makkelijk uit kunt schuiven. Er kan heel wat speelgoed in de kist en onder de andere bank, wat meer een bureau wordt kan later een stoeltje.

DSC_1871

Mila kan hier hopelijk nog heel lang lekker spelen en later ook mooi kleuren, knutselen etc. Ik wil deze hoek nog iets meer aankleden met leuke accessoires maar ik moet nog even bedenken hoe en wat.

Wat voor speelhoek heb jij voor je kind(eren)?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    5 april 2017


    Ziet er heel erg leuk uit. Wij doen binnenkort de box weer weg en dan zal ik ook aan de slag om een leuk speelhoekje voor Fedde te maken. Leuk om bij jou zou een beetje inspiratie op te kunnen doen.
    Liefs


    5 april 2017


    Dank je wel! Ben benieuwd wat voor speelhoek jullie maken.Laat een reactie achter