New in: Verzorgingsproducten van Lush ♥ - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.12.2015 | Geplaatst in Beauty | 6 reacties

DSC_9318

Zoals jullie wel weten ben ik dol op de producten van Lush. In september had ik ook al een bestelling gedaan maar omdat de winter collectie er nu was en daar de heerlijke Snow Fairy showergel altijd bij zit kon ik het niet laten om nu weer wat te bestellen. En nu we een bad hebben vind ik het ook heerlijk om verschillende producten te testen. Ben je benieuwd wat ik heb besteld? Lees dan verder.

DSC_9329

De Snow Fairy showergel kon dus niet ontbreken. Deze koop ik elk jaar. Een heerlijke zoete geur komt vrij als je je insmeert met deze showergel. Echt een van mijn favorieten! Ook bestelde ik de Rose Jam showergel. Hier had ik vele goede verhalen over gehoord dus ik was erg benieuwd. En inderdaad, ook erg fijn. Een lekkere rozen geur met wat zoets. Op de site las ik dat je ook je haren er mee kunt wassen, dit heb ik nog niet geprobeerd maar ik ben wel benieuwd.

DSC_9331

Lush doneert ook aan goede doelen, iets wat ik erg goed vind en ook graag wil steunen. De volledige opbrengst van deze Charity Pot hand en bodylotion gaat naar verschillende goede doelen. Op de site van Lush lees je hier meer over. De Charity Pot is een heerlijke rijke lotion. Het voedt je huid maar maakt het niet vet.

DSC_9336

Voor in bad kocht ik twee producten. De Karma Bubble Bar en de Blue Skies & Fluffy White Clouds Bubble Bar.

De Karma Bubble Bar is een mix van zoete sinaasappel, patchoeli, lavandin en pijnboom. Lekker kruidig dus. De Blue Skies & Fluffy White Clouds Bubble Bar ruikt naar patchoelie en wierookolie. Goed om bij te mediteren en heerlijk tot rust te komen. Deze mooie blauw/witte bubble bar heb ik al getest, hij is niet zo makkelijk in kleine stukjes te breken omdat het erg hard is maar als dat eenmaal is gelukt is het wel heerlijk om er mee in bad te gaan. En het bubbelt lekker, ook heel fijn!

DSC_9350

Ik ben erg blij met deze aankopen van Lush. Ooit hoop ik dat ze eens een filiaal in het noorden gaan openen. Ik vind het altijd zo fijn om even een Lush winkel binnen te stappen en de producten te ruiken, te voelen en soms al wat te testen. Als je het online besteld is het toch altijd maar de gok of iets lekker is of niet.

Bestel of koop jij wel eens producten van Lush?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  23 december 2015


  Yum yum, altijd lekker Lush producten! Die Karma bubble bar ziet er ook erg mooi uit. Er moet toch echt eens een Lush in het noorden komen!  23 december 2015


  Wat een lekkere producten! Ik vind die bubble bars er altijd zo leuk uitzien.
  En inderdaad, een Lush winkel binnen stappen is toch fijner dan online bestellen. De winkel ziet er ook altijd zo vrolijk uit en ruikt zo lekker haha.


  Feinette

  24 december 2015


  Ik loop een beetje achter met reageren/lezen. Soms wel een blog gelezen maar vergeten om te reageren. Weer leuke foto’s! Het is idd jammer dat er geen lush winkel in het Noorden zit. Ik ben wel eens in een Lush winkel geweest, volgens mij was dat in Den Haag. Het rook er zo lekker! Veel keuze..  3 januari 2016


  Leuk om te lezen, ik vind lunsh ook altijd heerlijk! En fijn dat ze met natuurlijke ingrediënten werken :)


  Elly kraster

  24 mei 2016


  Volgens mij.. Was de oprichtster van dit bedrijf ooit in het programma under cover boss


  25 mei 2016


  Oh echt?! Wat leuk :)Laat een reactie achter