My new tattoo - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.05.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 14 reacties

Zoals de titel al aangeeft, ik heb een nieuwe tattoo! Vorige week heb ik deze laten zetten, ik wilde het al langer en nu was het moment. Je kon al eerder op mijn site mijn verhaal van mijn andere twee tattoo’s lezen. Benieuwd wat ik nu heb laten zetten? Lees dan verder.

 photo DSC_2916_zps66d089fc.jpg

Zoals ik al vertelde had ik al twee tattoo’s, een voor mijn zusje en een voor mijn ouders. Al snel na de tweede had ik zoiets van, ik wil er nog een met iets van India. India is het land waar ik ben geboren en echt een onderdeel van mij. Ik wist alleen niet zo goed wat ik dan wilde laten zetten. Als je iets in het Sanskriet (Indiase schrift) wilt laten zetten moet je er ook zeker van zijn dat hetgeen er staat je wilt. Na lang nadenken heb ik besloten om het Ohm teken te laten zetten.

Mijn biologische moeder is Hindoestaans en het Ohm teken is het heilige hindoe teken. Er zit ook een hele betekenis achter. Zelf ben ik niet gelovig maar vind het teken erg mooi en het is een soort teken van mijn afkomst en biologische moeder. Deze tattoo heb ik laten zetten op de binnenkant van mijn linker onderarm.

 photo DSC_2912_zps871dea20.jpg

Ik ben erg blij met mijn tattoo en heb er tot nu toe geen seconde spijt van gehad, ik weet ook bijna zeker dat ik dat niet krijg. Ook van mijn andere twee tattoo’s heb ik nog nooit spijt gehad en ben er alleen maar erg blij mee.

Heb jij tattoo’s?

Tags: ,

14 reacties

  Deepa

  5 mei 2014


  Wat een mooie tattoo en betekenis. Ik heb 1 tattoo op mijn rechter pols. ( een sterretje ) betekenis: mijn naam betekent licht , een sterretjes geeft ook licht . Vandaar die tattoo. ( hopelijk heb ik het duidelijk beschreven hihi )

  Dita Rithika

  5 mei 2014


  Dank je wel Deepa, een sterretje met die betekenis is ook erg mooi.  5 mei 2014


  Wat een mooie tattoo heb je gezet. Toevallig heb ik deze week iets getest van The Ohm Collection en kwam ik zo in contact met het woord Ohm. Heel bijzonder die betekenis!

  Dita Rithika

  5 mei 2014


  Bedankt!  5 mei 2014


  Mooie subtiele tatoeage, ik heb er zelf een op de wreef van mijn voet;)

  Dita Rithika

  5 mei 2014


  Dank je wel, leuk dat jij ook een tattoo hebt.  5 mei 2014


  Mooie tattoo

  Dita Rithika

  6 mei 2014


  Dank je wel  5 mei 2014


  Wat een mooie tatoeage heb je laten zetten, met een prachtige betekenis! Ik heb zelf 2 tatoeages.

  Dita Rithika

  6 mei 2014


  Wat leuk dat jij ook 2 hebt :)  7 mei 2014


  Als ik aan ohm denk, dan denk ik aan de natuurkundige eenheid. Ik wist niet dat het ook Sanskriet was. Het is een prachtige, subtiele tattoo met een mooie betekenis.
  Zelf speel ik ook wel eens met de gedachte om een symbolische tattoo te laten zetten voor ons gezin, maar ik denk dat het bij dromen blijft. Ik ben namelijk zo’n type dat nog niet eens oorbellen heeft.

  Dita Rithika

  7 mei 2014


  haha nou dromen kan ook fijn zijn ;)  28 mei 2014


  Gaaf!!

  Dita Rithika

  29 mei 2014


  Thanks meid!Laat een reactie achter