New in - Schoenen voor Mila en voor mijzelf - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.04.2018 | Geplaatst in Fashion | 0 reacties

20180418_161828

Sneakers, ik ben er dol op. Zowel voor mijzelf en voor Mila koop ik ze graag. Footway vroeg of ik een paar schoenen wilde uitzoeken, nou daar zeg ik geen nee tegen ;).

Ik heb gelijk gekeken of er een paar leuke sneakers waren voor Mila. En die hadden ze, er was genoeg keuze. Zelf koos ik voor de All Stars, Mila heeft een paar lage maar ik vind ook de hoge wel erg leuk voor haar.

20180418_161857

Ook koos ik nog een paar Toms sandalen uit. Ik had een paar lichtroze sandalen besteld maar kreeg deze roze schoenen van dit merk. Omdat ik ook deze wel leuk vind heb ik besloten deze schoenen voor Mila te houden.

En als laatst koos ik nog een paar Havaianas voor mijzelf. Ik draag deze slippers heel graag in de zomer dus een paar extra kan altijd.

20180418_161918

Wij kunnen er weer even tegen aan dit seizoen qua schoenen.

Ben jij ook zo dol op sneakers?

Liefs, Dita Rithika

0 reacties


Laat een reactie achter