New in: Rituals yoga/chill kleding en Rituals geurkaars - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.01.2015 | Geplaatst in Fashion, Lifestyle | 10 reacties

Al een tijdje was ik op zoek naar een fijne yoga broek en shirt. Bij de H&M zag ik leuke kleding voorbij komen maar dit vond ik, voor H&M best nog aan de dure kant. Dus ik had niets gekocht. Tot ik vorige week zaterdag door het centrum liep en even bij de Rituals naar binnen ging. Ze hadden sale en ook een aantal kleding stukken waren afgeprijsd. Ik kocht een leuk setje en kreeg er een geurkaars bij.

DSC_5924

DSC_6083

Ik kocht een fijn shirt en een legging. De stof van deze kleding is heerlijk zacht en voor mij ook ideaal om naar yoga aan te doen (de lessen beginnen a.s. zondag weer, zin in!).
Maar naast yoga is deze kleding ook heerlijk om thuis op de bank te dragen. Ik heb het al vaak aangehad, zo fijn! Ik heb geprobeerd betere foto’s van de kleding in z’n geheel te maken maar dat lukte niet echt. Het is gewoon een simpel shirt en legging.

DSC_6080

En als je voor 35 euro of meer kocht dan kreeg je er een geurkaars naar keuze bij. Ik kwam net op 34,50 voor de kleding maar toen heb ik er nog een maskertje voor 2 euro bijgekocht. Deze maskertjes waren het goedkoopste wat ze nog hadden want de geurkaars liet ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan.

DSC_5955

Ik koos voor de spring garden kaars. Lekker fris en fijn voor het voorjaar. De verpakking van deze kaarsen is altijd zo mooi, prachtig motief aan de binnenkant met een mooie tekst op het glas, dit zie je als je de kaars brand. Love it!♥

DSC_5959

DSC_5928

DSC_5929

DSC_5930

DSC_5944

DSC_5954

Ik ben erg blij met mijn aankopen en ga er zeker veel plezier aan beleven.

Heb jij nog wat leuke spullen in de sale geshopt?

Liefs, Dita Rithika.

10 reacties


  25 januari 2015


  Wat leuk, je kleding en de geurkaars! Ben benieuwd of de geurkaars net zo fijn is als de geurstokjes van Rituals :)

  Dita Rithika

  27 januari 2015


  Ja de geurkaars is heerlijk! De stokjes idd ook.  25 januari 2015


  Oooh die geurkaarsen zijn een verheerlijking! Wat ik vaak doe is op zondagavond tijdens me-time is de kaars op de slaapkamer vast aansteken. De verwarming een beetje aan. Dan ga ik zelf douchen en na het douchen doe ik een maskertje op. Als ik vervolgens naar de slaapkamer ga is het daar heerlijk warm en ruikt het werkelijk verrukkelijk. Ik vind het de beste geurkaarsen die er zijn.

  Dita Rithika

  27 januari 2015


  Je hebt mij op een idee gebracht Marion, wat fijn! :)


  Deepa

  25 januari 2015


  Leuk artikel, ik had kado een kado bon van rituals en voor 35 euro besteed , ik had ook zo’ ‘n heerlijke geurkaars uitgezocht . Ik was vorige in Zwolle , dus ook veel geshopt.

  Dita Rithika

  27 januari 2015


  Wat leuk Deepa :)  25 januari 2015


  Ik ga a.s. woensdag in Eindhoven even naar Rituals. Want ik wil zo’n lekkere geurkaars én voor in onze nieuwe badkamer zo’n onderzetter met handzeep etc. Misschien kijk ik dan ook wel voor fijne yogakleding, ik heb nu een grote joggingbroek..

  Dita Rithika

  27 januari 2015


  Veel plezier in Eindhoven!  26 januari 2015


  Die geur kaars van Rituals lijkt mij heerlijk x

  Dita Rithika

  27 januari 2015


  ja die is ook heerlijk.Laat een reactie achter