New in: Mango handtas - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.08.2014 | Geplaatst in Fashion | 14 reacties

Toen wij vorige week in Hamburg waren zag ik een hele mooie tas bij de Mango. Ik was al een tijdje op zoek naar een nette tas die niet heel groot was maar ook niet super klein. Het liefst een zwarte want dat vind ik voor de winter ook wel mooi. Ik heb al een aantal jaar een fijne Cowboysbag maar was wel weer eens toe aan wat anders.
Ik had ook al een paar keer gekeken naar een tas van Michael Kors, die zijn zo ontzettend mooi maar oh zo duur. Aangezien we de laatste tijd best veel geld hebben uitgegeven aan ons huis was een Michael Kors even geen optie, misschien later ooit nog eens.

Maar bij de Mango zag ik dus een mooie tas die voldeed aan al mijn ‘eisen’ ;). Het is de handtas G, Dueto C. Deze tas was €50.

DSC_3695

DSC_3684

DSC_3700

De tas is van nep leer maar toch oogt het niet goedkoop vind ik zelf. Hij is afgewerkt met goudkleurige details. De tas heeft een groot binnenvak met nog een klein vakje met rits binnenin en aan de buitenkant ook nog een ritsvak.

DSC_3696

DSC_3697

Ik ben erg blij met deze aankoop en weet ook zeker dat ik deze tas vaak ga gebruiken!

Liefs Dita Rithika.

Tags: , , ,

14 reacties


  23 augustus 2014


  Ik zag ‘m gisteren al bij je op Instagram, maar nu pas echt goed. Hij is echt heel erg mooi! Niet te strak, maar ook niet teveel details. Prachtig. Genieten hè, zo’n nieuwe tas!

  Dita Rithika

  23 augustus 2014


  Dank je wel Marion  23 augustus 2014


  Wat is die mooi! Een hele goede aankoop!
  Liefs

  Dita Rithika

  23 augustus 2014


  Bedankt Tineke!  23 augustus 2014


  Oeh die is gaaf zeg! Lijkt echt op een designer tas!  23 augustus 2014


  Hij is erg mooi !  23 augustus 2014


  Prachtige tas!!  23 augustus 2014


  Die tas is heel mooi!  23 augustus 2014


  Wat een mooie tas!!  23 augustus 2014


  Hij is mooi zeg!! Ik heb ook een tas van Mango maar dan een ander model. Classy!  23 augustus 2014


  Wat een geweldige tas is dit zeg! Ik loop ook al meer dan een jaar met dezelfde tas rond, tijd voor een nieuwe.  26 augustus 2014


  erg mooi!

  Dita Rithika

  28 augustus 2014


  Dank je!


  nikkivandijk

  24 januari 2016


  ik heb deze tas nog niet, maar ik ga hem zeker kopen. met mezelf afgesproken om tot donderdag te wachten en hem dan eindelijk te gaan bestellen. ik vind hem heel mooi, en zeker die 50 euro waardLaat een reactie achter