New in: Lush producten - herfst/winter 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
24.10.2016 | Geplaatst in Beauty | 4 reacties

Vorige week deed ik weer een bestelling bij Lush. Dit keer weer bij Lush UK. Ik had nu een product meer en was alsnog minder kwijt dan als ik het bij Lush NL zou bestellen online.

dsc_1409

Benieuwd welke producten ik heb besteld? Lees dan verder.

dsc_1385

Ik heb 3 showergels besteld. De Comforter, Snow Fairy (deze moet ik elk jaar hebben, zo lekker!) en de Rose Jam. 3 Heerlijke showergels, ideaal om mee te nemen want het is een kleine verpakking. Deze showergels hebben alle 3 een heerlijke zoete geur, hier hou ik erg van. Zeker in deze tijd van het jaar.

dsc_1400

Ook kocht ik nog 3 bubblebars, de Comforter, de Rose Jam en de Candy Mountain. De bubble bars van Lush kan je een aantal keren gebruiken dus je hebt er lang plezier van. Het kleine roze balletje is de Razzle Dazzle. Een bad olie. Deze ken ik nog niet dus ik ben benieuwd.

Ik ga de komende tijd weer heerlijk genieten van fijne bubbels in bad en lekkere zoete showergels voor onder de douche.

Ga jij ook graag in bad?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  24 oktober 2016


  Oh ja, Snow fairy wil ik ook weer even halen. Die douhegel is gewoon zo lekker!
  Liefs


  24 oktober 2016


  Ja inderdaad. Mijn favoriet!


  Feinette

  26 oktober 2016


  Leuke producten van Lush! Ik heb geen bad, maar vind het wel fijn om lekker lang te douchen. En nieuwe douch producten uitproberen.


  28 oktober 2016


  Lekker lang douchen is ook heerlijk :)Laat een reactie achter