New in: Kasten - Ikea Brimnes en Ikea Malm - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.06.2015 | Geplaatst in Wonen | 5 reacties

DSC_7416

Al een tijdje wilde ik graag 2 nieuwe kasten. Boven een voor onder ander het beddengoed en beneden in de hal een voor de schoenen en jassen. Ons beddengoed lag nog altijd op de strijkplank en dit stond zo slordig. Ook in de hal leek het erg slordig. Alle schoenen stonden op een houten wankel schoenrek en een mooie kapstok hadden we nog niet. We komen dan zelf vaak wel binnen via de achterdeur, ik vind het toch belangrijk dat de hal bij de voordeur er ook mooi uit ziet.

Bij de Ikea zag ik de Brimnes kast en deze vond ik erg geschikt voor de hal. de jassen kunnen er mooi in hangen en ook de schoenen passen er in. Voor boven zag ik de Malm kast. Deze heb ik gekozen met 4 lades zodat er veel in past. Zelfs mijn shirtjes, hemdjes en ondergoed past er nog in.

DSC_7398

Dit is de Brimnes. Het staat gelijk een stuk netter in de hal.

DSC_7402

DSC_7406

En de Malm. Ook boven staat het nu netjes.

DSC_7408

Ik ben erg blij met deze 2 kasten en misschien kopen we er ooit nog een 2e Malm bij voor boven maar voor nu is dit goed.

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  10 juni 2015


  Staat inderdaad netjes zo! Handig, jassen zien er anders vaak zo rommelig uit.

  Dita Rithika

  10 juni 2015


  Ja precies. Daarom deze kast(en) :)  10 juni 2015


  Fijn die kasten, de Brimnes is mooi  11 juni 2015


  Leuke kast!! Die ladekast heb ik ook, maar dan met 3 ;-) MALM is een mooi merk, ik heb het bed er ook van haha. Love IKEA he! ;-)

  Dita Rithika

  11 juni 2015


  Ja de Malm collectie is zo mooi!Laat een reactie achter