New in: Spulletjes van Lush - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.09.2015 | Geplaatst in Beauty | 4 reacties

DSC_7885

Begin dit jaar bestelde ik voor het laatst iets bij Lush. Aangezien die spulletjes nu al weer wat opraken en de herfst er weer aankomt vond ik het wel weer tijd voor wat nieuwe Lush spulletjes. Vooral voor in bad vind ik dit altijd super fijn. Ben je benieuwd wat ik heb besteld? Lees dan verder.

DSC_7878

De bestelling kwam snel binnen. Alles zat verpakt in een doosje en er zat geen papier meer om de producten zelf. Lush wil zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Er zat een briefje bij met alle ingrediënten van de producten die ik heb besteld en ook kan je dit en meer terug vinden op hun site. Toen ik het doosje opendeed rook het al heerlijk net als altijd in de Lush winkels. Ons woonkamer heeft wel 2 dagen naar Lush geroken, zo lekker!
De producten die ik heb besteld: The Bubblegum Lipscrub, Dream Steam Steamer Tab, Creamy Candy Bubble Bar, Mmmelting Marshmallow Moment Bath Melt, The Comforter Bubble Bar, The Experimenter Bath Bomb en Rub Rub Rub Scrub.

The Bubblegum Lipscrub
Deze lipscrub ruikt alleen al heerlijk zoet. Pak een beetje scrub en masseer hiermee je lippen, zo lekker!

DSC_7870

DSC_7868

Dream Steam Steamer Tab
Deze steamer tab moet je in een bakje met water doen. Stoom je gezicht met een handdoek over je hoofd.

DSC_7865

Creamy Candy Bubble Bar
Een heerlijke zoet ruikende bubble bar. Deze bubble bar bevat veel cacaoboter en amandelolie waardoor deze heel zacht is voor je huis.

DSC_7861

Mmmelting Marshmallow Moment Bath Melt
Ook dit is weer een heerlijke zoete geur (ja ik hou van zoete geuren in bad). Deze bath melt kan je lekker laten smelten in bad en geeft een klein schuimlaagje af.

DSC_7857

The Comforter Bubble Bar
Deze bubble bar heb ik al eens vaker gekocht. Weer een hele zoete geur maar zo lekker. En deze bar geeft een lekkere schuimlaag, Love it!

DSC_7854

The Experimenter Bath Bomb
Deze bath bomb is nieuw in het assortiment van Lush. De prachtige kleuren vond ik alleen al super gaaf. Als je deze bath bomb in bad doet schijnt dit ook een heel mooi effect te hebben. Ik ben benieuwd.

DSC_7850

DSC_7848

Rub Rub Rub Scrub
Een heerlijke scrub in vaste vorm. De mooie bloemen gaan er wel gelijk uit als je de scrub gebruikt maar de scrub is heerlijk.

DSC_7845

DSC_7839

Ik zie vaak op andere blogs voorbij komen dat mensen een bath bomb of bubble bar maar 1x gebruiken. Zelf doe ik er altijd veel langer mee. Zoals jullie wellicht wel weten is Lush geen goedkoop merk en daarom vind ik het zonde om de spullen in 1x op te maken. Met de comforter bubble bar heb ik de vorige keer wel een stuk of 7x mee gedaan. En elke keer was het bad heerlijk gevuld met schuim.

Ben jij ook zo dol op Lush?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  5 september 2015


  Wat heeft Lush toch heerlijke producten! Ik ben echt gek op Lush! Maar inderdaad, ze zijn vrij prijzig!
  Die rub rub rub scrud ziet er echt prachtig uit!  5 september 2015


  Lush heeft heerlijke producten. Erg jammer dat ik geen bad meer heb, maar hun lipscrub gebruik ik nog steeds (ook al is ie over de datum) net als hun lemon nagelcrème.  5 september 2015


  Wat een heerlijke producten, ik wou dat ik een bad had ! Zo lekker alle Lush bad producten!  7 september 2015


  Wat ziet dat er leuk uit! Ik heb nog nooit iets van Lush gekocht, maar ben ook niet zo van de smeersels en zeepjes, dus ik denk dat ‘t bij mij toch maar zou blijven liggen.Laat een reactie achter