New in: Rituals geurkaars en Servies van Bloomingville - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.12.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 10 reacties

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn vriend even naar Leeuwarden geweest. Ik wilde eigenlijk even langs een kerstmarkt maar daar was het erg druk, toen hadden we er niet meer zo’n zin in. Daarom zijn we gezellig de stad in geweest. Ik vind dit, vooral rond deze tijd van het jaar altijd zo gezellig. Eerst hebben we wat geluncht bij de La Place en aan het einde van de middag hebben nog een kop koffie met een lekker stuk cheesecake gegeten bij het DE café. Zo lekker die cheesecake! :) Ik heb ook nog een paar dingen gekocht die ik met jullie wil delen vandaag.

DSC_9353

De Sissy Boy vind ik zo’n leuke en mooie winkel. Eigenlijk koop ik er niet vaak iets maar ik kijk er altijd wel even. En die tasjes, zo leuk met die tekst er op. Dit keer heb ik er wel wat gekocht, een schaaltje en bordje van Bloomingville. Ik vond deze zo leuk, helemaal in deze tijd van het jaar. Ideaal voor hapjes, ik vind het altijd zo leuk als hapjes mooi geserveerd zijn dus dit komt goed van pas.

DSC_9358

DSC_9371

Bij Rituals kocht ik weer een nieuwe geurkaars. Ik had er vorige week een opgebrand dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe. Dit keer een die ik nog niet eerder heb gehad, de Sacred Fire met White Patchouli & Cedar Wood. Een heerlijke rijke, sterke geur in een mooi donkerpaars glas. Zelfs als deze kaars niet aan staat ruik je het zo nu en dan. Heerlijk! En zeker in de winter maanden hou ik wel van een sterke geur bij geurkaarsen. Ook staat er op het glas weer een mooie tekst. Deze tekst had ik nog nooit eerder gezien bij een geurkaars van Rituals. Op deze staat ” ACCEPT what is, let go what was and have FAITH in what will be”.

DSC_9377

Dit waren mijn aankopen uit Leeuwarden. Heb jij de laatste tijd nog spullen gekocht?

Liefs, Dita Rithika.

10 reacties


  15 december 2015


  Ooooh Sissyboy is zo’n leuke winkel! Super mooi serviesje trouwens, zo schattig met die gouden stipjes.

  Dita Rithika

  15 december 2015


  Dank je wel Dina!  15 december 2015


  Dat past echt mooi bij de kerst, die gouden sterretjes! Ben benieuwd naar de geur van die Rituals kaars. Ben er ook zo’n fan van! Geniet ervan.

  Dita Rithika

  15 december 2015


  De geur is zo lekker! :)  15 december 2015


  Ik heb nog nooit een kaars van Rituals gehad maar ze lijken mij erg lekker. De geuren van de verzorgingsproducten vind ik vaak wel erg fijn :) Dat bordje en schaaltje zijn leuk voor hapjes met de feestdagen!

  Dita Rithika

  15 december 2015


  Ik zou de geurkaarsen zeker een gaan proberen ;) Zo lekker!  15 december 2015


  Ik heb ook een geurkaars van Rituals, zo leuk. Ik vind de tekst op de jouwe ook helemaal leuk, het is ook echt zo! *zenmodus on*  15 december 2015


  Oh ik ben zo een fan van deze stijl! Heel schattig dat schaaltje. Ik shop weinig, maar doe wel graag inspiratie op voor ons huis. Hou van de witte, clean stijl!  16 december 2015


  Ik kan me voorstellen dat je niet meer zo’n zin had ik de kerstmarkt als het zo enorm druk was. Fijn dat het in de stad zelf wel goed te doen was!


  Margriet

  16 december 2015


  Ik hou echt van de stijl van Sissy Boy, loop er eigenlijk altijd wel even binnen (niet om te kopen altijd hoor). Heb er ondertussen al aardig wat vandaan voor m’n toekomstige huis, ze hebben telkens weer leuke dingen en IK vind het best betaalbaar! ;)Laat een reactie achter