New In: Nike Internationalist Sneakers - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.01.2016 | Geplaatst in Fashion | 4 reacties

DSC_9417

Al een hele tijd twijfelde ik of ik sneakers zou gaan kopen. Ik zag ze steeds voorbij komen en had ze al een aantal keren in een online winkelmandje gegooid (herkenbaar?;p). Steeds waren de twijfels te groot en kocht ik ze niet. Tot dat ik gewoon dacht ‘bestel ze maar, je kan ze altijd weer retour doen’. Dus zo gedaan, ik bestelde de sneakers. Retour doe ik ze niet want ik ben er erg blij mee!

DSC_9421

DSC_9425

Ik heb gekozen voor de sneakers van Nike, de Internationalist in het laag. Ik heb koos voor een basic kleur zodat het overal bij past. Ze hadden ook gekleurde sneakers, ook erg mooi maar die passen dan weer niet bij al mijn kleding. En oh…wat lopen deze schoenen heerlijk! De eerste dag moest ik ze wel wat inlopen maar daarna lopen ze super :)

DSC_9427

Deze sneakers zal ik nog vaak gaan dragen. Ik hou er van om ze te dragen bij jurkjes, maar ook bij een spijkerbroek staat het natuurlijk erg leuk.

Heb jij ook al een paar sneakers in je kast staan ofniet?

Liefs, Dita Rithika

4 reacties


  6 januari 2016


  Deze zijn mooi en lopen inderdaad heel lekker! Ik heb ze in een andere kleur.

  Dita Rithika

  6 januari 2016


  Wat leuk!  8 januari 2016


  Ze zijn zo mooi! Ook wel met veel te combineren volgens mij.

  Dita Rithika

  8 januari 2016


  Dank je wel. Inderdaad, ideaal te combineren.Laat een reactie achter