New in: Lush producten - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
01.05.2016 | Geplaatst in Beauty | 2 reacties

Zoals jullie wel weten ben ik dol op Lush. Ik vind het zo jammer dat ze geen winkel in het noorden van ons land hebben. Vaak doe ik zo’n 2x per jaar een bestelling bij Lush. Ook dit keer deed ik weer een bestelling. Nu bij de Lush UK. Dit is vaak goedkoper (check wel even de wisselkoers) en het verzenden en betalen gaat ook makkelijk. Ik betaal dan via Pay Pal en heb de bestelling binnen een week in huis.

Ben je benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan verder.

01

De bad producten waren zo goed als op dus daar heb ik een aantal van besteld. Ook al ga ik met mooi weer minder vaak in bad, ik vind het toch fijn om wel iets in huis te hebben (en met het weer van de afgelopen dagen is het natuurlijk heerlijk om in bad te gaan). Dit zijn de producten die ik heb besteld.

02

The Comforter Bubble Bar
Deze bubble bar heb ik al 2x eerder gekocht. Dit is echt een van mijn favorieten. Hij ruikt heerlijk zoet en gaat lang mee. Ook altijd fijn vind ik. Je kan een stukje van de bubble bar afbreken en onder de stromende kraan houden van je bad. Dan heb je een bad vol heerlijke bubbels wat ook nog eens lekker ruikt.

04

Sakura Bath Bomb
Deze bat bomb ruikt heerlijk fris. Ik kan niet wachten tot ik hiermee in bad kan gaan. En ik vond deze bad bomb er zo mooi uitzien!

06

Razzle Dazzle Luxury Bath Oil
Een lekkere frisse en fruitige bad olie in vaste vorm. Ik denk dat als ik deze bad olie in het bad doe, het bad ook vol glitters zit want er zit echt een soort van glitter laag op. Ik ben benieuwd.

07

Big Bang Bubble Bar
Nog een bubble bar. Deze is lekker fris, ruikt naar citroen en grapefruit. Ik hoop dat deze bubble bar ook lang mee gaat.

09

Skin Sin Hand & Body Lotion
De laatste keer had ik de New Charity Pot gekocht. Deze was op en helaas uitverkocht op de Lush UK site. Daarom besloot ik deze hand en body lotion te kopen. Deze lotion is in Nederland niet te koop zag ik. Het is net als de New Charity Pot een heerlijke lotion, lastig om de geur te omschrijven maar het is een heerlijke lotion voor de huid. Ik moet wel zeggen dat ik de New Charity Pot iets fijner vond, die geur was net wat lekkerder.

10

Whoosh Shower Jelly
Een shower jelly wilde ik altijd al eens proberen. Daarom besloot ik nu deze ook te kopen. Deze heeft een heerlijke frisse geur. Je wrijft de jelly over je huid tot er schuim ontstaat. Op de site las ik ook dat je deze jelly in de vriezer kunt bewaren.

11

Cupcake Fresh Face Mask
Een masker van Lush heb ik ook nog nooit geprobeerd dus dat werd ook hoog tijd. Ik besloot voor de Cupcake Fresh Face Mask te gaan. Het is een heel zoet ruikend masker wat lijkt op chocolade. Ze zeggen dat dit masker puistjes tegen gaat, nou heb ik hier zelf geen last van maar het lijkt me desondanks toch een heel fijn masker.

Ooit hoop ik dat er een Lush winkel in het noorden van het land komt. Het is toch het allerfijnst als je alle producten kunt ruiken en voelen. Maar ik moet wel zeggen, als er zo’n fijn ruikend pakketje komt word ik ook heel blij! :)

Heb jij wel eens producten van Lush gekocht?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    1 mei 2016


    Heerlijke spulletjes! Het doosje van je bestelling ruikt dan ook altijd zo lekker he? Haha. Woosh bewaar ik zelf het liefst in de vriezer. Je kunt er ook een stukje afpakken ter grootte van een erwtje/misschien ietsje meer en dan in zo’n loofa spons doen en dan even goed je spons kneden. Dan krijg je ook veel schuim!


    1 mei 2016


    Bedankt voor de tip! Ja het hele huis ruikt er dan gewoon naar. Lekker!Laat een reactie achter