New In: Fashion Items - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.03.2016 | Geplaatst in Fashion | 3 reacties

DSC_0307

Laatst heb ik wat nieuwe kleding online besteld en gekocht. Ben je benieuwd naar deze nieuwe items? Lees dan verder.

DSC_0308

Een nieuwe jas van Jaqueline de Yong. Ik was helemaal niet op zoek naar een nieuwe jas maar kwam deze tegen en die vond ik zo mooi dat ik besloot deze jas te kopen. Het is een model dat net over de billen valt, iets langer dus. Het is een donkerblauwe jas die niet heel dik is, ideaal voor in het voorjaar. Je kan de jas dicht doen met druk knopen maar ik denk dat ik deze jas voornamelijk open zal gaan dragen. De jas was ook nog verkrijgbaar in andere kleuren, een mooie licht blauw/groen kleur en pastel roze.

DSC_0329

Bij de H&M bestelde ik voor mijzelf dit gestreepte shirt. Lekker basic, ideaal voor op een jeans.

DSC_0316

Bij Zalando bestelde ik ook nog 2 shirts. Alle twee met veren. Ik draag de laatste tijd weer vaker een spijkerbroek en vind zo’n shirtje met opdruk er wel leuk op staan.

DSC_0313

DSC_0342

Voor Mila bestelde ik ook nog wat items mee. Bij de H&M de bovenstaande gestreepte legging en bij de Zalando de twee rompers. Ook weer met veren, vind het zo leuk!

DSC_0325

DSC_0320

DSC_0339

Ook bestelde ik bij de H&M dit marmeren schaaltje nog mee.

Dit waren mijn nieuwe fashion items. Ik kan niet wachten tot het weer voorjaar wordt en zomer. Geen dikke vesten meer aan en lekker slippers aan kunnen. Love it! ♥

Heb jij de laatste tijd nog nieuwe kleding gekocht?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties


  8 maart 2016


  Je nieuwe jas is erg leuk! En wat een schattige rompertjes!
  Liefs  8 maart 2016


  Die jas ziet er mooi uit! En de lieve rompertjes, hoe leuk :). Liefs Marjon  8 maart 2016


  Zoals je laatst ook bij mij reageerde: heerlijk als je weet dat er een pakketje naar je onderweg is omdat je wat besteld hebt! Mila’s kleertjes passen goed bij jou shirtjes. Leuke items Dita! :)Laat een reactie achter