New in: Blond Amsterdam theepot - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.12.2014 | Geplaatst in Lifestyle | 7 reacties

Vorige week heb ik een Blond Amsterdam theepot gekocht. Deze theepot vond ik al een tijdje erg leuk. Ik heb ook al een mooie theepot van Oilily maar deze schenkt echt niet fijn en daar was niet een mooi theelichthouder bij. Dus de Oilily theepot gebruik ik verder niet maar die staat erg leuk in de keuken, gewoon voor de sier.
Maar even terug naar de Blond Amsterdam theepot. Deze kocht ik samen met een theelichthouder. Ideaal want zo blijft de thee langer warm.

DSC_5353

Het is een theepot uit de ‘even bijkletsen’ collectie van Blond. Een hele vrolijke collectie waarvan ik al een mooie mok had. Ook heb ik een koffiebeker van Blond. Deze twee mokken gebruik ik erg vaak.

DSC_5339

DSC_5352

De theepot staat ook erg vrolijk in de keuken. Ik word er gewoon blij van :)!

DSC_5351

Na een paar keer gebruiken kwam ik er achter dat ook deze thee pot niet goed schenkt, hij knoeit echt mja dit neem ik maar voor lief. Het is in ieder geval beter dan de Oilily

Wat vind jij van deze theepot?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties


  15 december 2014


  Wat een gezellige theepot en wat de theelichthouder is ook schattig!  15 december 2014


  Wat een schatje! Jammer dat hij niet zo schenkt maar het oog wil ook wat ;)


  Feinette

  15 december 2014


  Ziet er mooi uit, leuke kleurtjes…
  Blond Amsterdam & Olily hebben mooie dingen!
  Alleen jammer dat het over het algemeen vrij prijzig is.  15 december 2014


  Superleuk! Ik vind het servies van Blond Amsterdam lekker vrolijk!  16 december 2014


  Erg leuk en vrolijk! Blond amsterdam is zo leuk :-)  19 december 2014


  Leuk! Ik ben ook groot fan van Blond Amsterdam. Ik wordt altijd zo vrolijk van die plaatjes.  27 december 2014


  Hee meis,

  Knusse theepot!
  Ik heb ook wat items van Blond Amsterdam. Zelf heb ik de ‘High tea’ theepot.
  Gisteren heb ik mijn kast opnieuw ingericht (en nog wat verhuisdozen uitgepakt) en daar kwam ik het suikerpotje en melkkannetje tegen van je theepot. Deze gebruik ik niet, zou jij ze willen overnemen misschien? Voel je niet verplicht ;)

  Liefs van SuusLaat een reactie achter