Naïf zonnebrandcrème en aftersun - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.04.2017 | Geplaatst in Beauty, Mama | 0 reacties

Fijne verzorgingsproducten, ik ben er dol op! Niet alleen voor mijzelf koop ik zo nu en dan fijne producten, ook voor Mila doe ik dit. Naïf is een van mijn favoriete merken voor baby’s/kleine kinderen (en stiekem gebruik ik het zelf ook wel eens). De geur is heerlijk, het zijn fijne producten waarop Mila haar huidje goed reageert. Toen ik de vraag van Naïf kreeg of ik de zonnebrand en de nieuwe aftersun wilde testen hoefde ik ook niet lang na te denken. Natuurlijk! Benieuwd naar mijn mening over deze producten? Lees dan verder.

DSC_1832

Zoals ik al zei gebruiken we voor Mila regelmatig producten van Naïf. Mila heeft geen gevoelige huid en reageert niet heel gek op verschillende producten maar toch vind ik het fijn als de producten zacht voor het kinderhuidje zijn. Afgelopen week was het heerlijk weer. Vrijdag zijn we naar het strand gereden en hebben een dagje genoten aan zee. De zonnebrand kon toen al goed worden gebruikt.

Het is een crème met factor 50 die je kindje 2 uur beschermd. De crème laat wel een witte waas achter en smeert niet heel fijn uit vond ik, het is een beetje dik. Maar de geur is zoals alle producten van Naif, heerlijk! De aftersun heeft ook deze fijne geur en is erg fijn. Het heeft echt een verkoelende werking.

DSC_1837

Ik ben heel blij met deze producten en we zullen Mila er zeker nog veel mee insmeren. Je kunt de producten kopen op de site van Naïf, bij de Etos en bij andere verkooppunten. De zonnebrandcrème is €19,95 en de aftersun is €14,95.

Gebruik jij wel eens producten van Naïf?

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter