Naïf verzorgingsproducten - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
18.02.2016 | Geplaatst in Beauty, Mama | 4 reacties

DSC_0050

Van het merk Naïf kreeg ik heerlijke producten om te reviewen. Deze producten zijn speciaal voor de babyhuid en er zitten ingrediënten in die de babyhuid echt nodig heeft, verder niets. Ik ontving een bathoil, babyoil en een shampoo. Ben je benieuwd hoe ik deze producten vind? Lees dan verder.

DSC_0086

De baby olie hadden we al vrij vlot nodig voor Mila. Ze had een hele droge huid en de kraamverzorgster vond het ook goed dat we haar huidje gingen insmeren. De olie heeft een heerlijke subtiele geur en trekt goed in. Hij maakt het huidje van de baby lekker zacht en minder droog. Helemaal top!

DSC_0092

Deze bad olie heb ik ook vrij snel gebruikt. Door Mila haar droge huidje kon deze olie lekker in bad. Ook deze heeft een heerlijke geur en is lekker voor haar huid. Ook helemaal goed dus.

DSC_0096

Dan deze fijne shampoo. Heerlijk voor de haartjes van je baby.

DSC_0065

En ik ontving nog een zonnebrand. Deze is vanaf maart dit jaar te krijgen. Deze zonnebrand heeft ook alleen de beste natuurlijke ingrediënten en smeert goed uit. Hoe deze verder werkt weet ik natuurlijk nog niet.

Ik ben erg tevreden over de producten van Naïf. Het zijn heerlijke producten en erg fijn dat er alleen natuurlijke ingrediënten in zitten en verder geen gekke dingen. Een babyhuidje is al zo teer, daar moet je niet te veel gekke dingen op smeren.

Naïf is verkrijgbaar in de betere apotheken (o.a. Boots, Service Apotheken en Mediq), drogisterij (Etos), warenhuizen (o.a. Bijenkorf en Sissy Boy homeland), cosmetica speciaalzaken (o.a. SOAP Treatment Store en Cosmetics and Care), kinderwinkels (o.a. Koter & Co, Imps & Elfs, Moeders Mooiste, Blender, Big & Belg), high-end hotels (o.a. Het Conservatorium Hotel en The Grand) en via de eigen website www.naifcare.com.

Had jij al eens gehoord van dit merk?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  18 februari 2016


  Wat fijn dat het allemaal zo natuurlijk is! Zwitsal etc zou ik bijv. nooit kopen ( mocht ik kinderen krijgen) omdat dit altijd zo chemisch is. Leuk dat je dit mocht reviewen!


  19 februari 2016


  Zelf vind ik Zwitsal heerlijk! Ik gebruik voor Mila alleen de haarlotion.  19 februari 2016


  Klinkt wel als heel fijn, tof dat je dit mocht reviewen. Ik ben zoekende voor verzorgingsproducten, terwijl onze zoon er over 3 weken al kan zijn (of over 7 weken, dat kan ook).


  19 februari 2016


  Ja deze producten zijn super fijn!Laat een reactie achter