Naif Helping Hand Wash - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
16.09.2016 | Geplaatst in Beauty | 5 reacties

Van Naif kreeg ik een nieuw product om te reviewen. Naif is een merk waar ik echt dol op ben! Vanaf de geboorte gebruik ik de producten van Naif regelmatig voor Mila. Het ruikt heerlijk en is erg fijn voor de gevoelige baby huid.

dsc_1258

Deze handwas is heerlijk zacht aan de handen en zelfs geschikt voor de zeer droge huid en eczeem.
En ook fijn, voor ieder verkochte handzeep doneert Naif aan Unicef. Iets wat ik echt een pluspunt vind.

dsc_1247

Ik kreeg er ook nog een mini bodylotion bij. Deze ruikt ook super lekker en is erg fijn voor het lichaam. Ook een aanrader dus!

Koop jij wel eens wat van Naif?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties

  Jildou

  16 september 2016


  Nog niet geprobeerd,maar wil het zeker nog eens proberen. Ik gebruik de kids lijn van Ha-Ra, ruikt heerlijk en erg goed voor gevoelige huid van een baby :)


  16 september 2016


  Dit is zeker een aanrader! :)  17 september 2016


  Heel eerlijk: Ik gebruik nu Zwitsal en Mels zijn huidje reageert daar echt op. Ik heb echt nog heel veel liggen en daar baal ik van. Misschien dat ik dit toch maar ga halen voor hem, want zijn huidje raakt best geirriteerd van Zwitsal (maar ik gebruik het niet heel vaak)


  17 september 2016


  Wat jammer dat Mels zijn huidje zo op Zwitsal reageert.  5 oktober 2016


  Ik gebruik helemaal niets voor mijn kinderen. Gewoon wassen met warm water en dat gaat prima. Ik smeer ze nooit in met bodylotion of iets dergelijks.Laat een reactie achter