My Life - September 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
11.09.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Weer twee weken die voorbij zijn gevlogen. Ik ben jarig geweest, we zijn op de BSO met een nieuw thema begonnen, mijn schoonmama was jarig, we gingen naar mijn tante en op kraambezoek bij lieve vrienden. Ook op school ben ik weer lekker aan het werk geweest en ik heb weer veel kunnen bloggen. Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Zo fijn, lekker lezen. Ik ben er echt dol op! De ouders van nu vind ik nu ook erg leuk om te lezen – ‘s Ochtends bij het ontbijt de krant lezen. Normaal hebben we die nooit maar omdat mijn moeder en haar man op vakantie zijn hebben wij de krant een paar dagen – Alles in huis opnieuw stylen. Zo leuk! zondag zien jullie het resultaat in de interieur kiekjes – Lekker op de fiets naar het centrum om boodschappen te doen. Gelukkig heb ik een mand voorop want ik haal toch altijd weer meer dan ik eerst dacht te gaan halen.

Desktop1

Ook in het centrum even shoppen. Ik kocht onder ander deze sjaal van Pieces. Zo lekker dik en warm, laat de herfst maar komen! – En omdat ik toch zo bezig was met alles opnieuw stylen, ook de kattenhoek dan maar. Hier stond een oud dienblad dus het was wel nodig om er wat anders neer te zetten. Nu 2 placemats van de Action met daarop potten met kattenvoer – Lieve Amigo – Op donderdag middag hebben de kinderen gym, ik blijf dan altijd in de school en kan nog het een en ander doen.

Desktop2

Ontbijten met een lekkere smoothie, love it! – At work – Ook kocht ik dit jurkje van Jaqueline de Yong. Ik heb deze in het grijs, die kunnen jullie in deze outfit post zien. Deze mint groene variant vond ik ook prachtig, ook heel handig omdat die nog lang door te dragen is met mijn steeds dikkere buik – Lieve Lana ligt heerlijk onder het kleed te chillen.

Desktop3

Mijn blog / notitieboekje heb ik gepimpt met masking tape. Zo leuk al die kleurtjes – Dit mooie kleed kreeg ik van mijn vriend op mijn verjaardag. Heerlijk voor straks met de koude dagen op de bank en hij staat prachtig in ons interieur – High tea! Met lieve meiden, waaronder een van mijn beste vriendinnen en mijn schoonzusje had ik een high tea bij ‘t Gerecht in Heerenveen. Woon je in de buurt, of kom je eens in Heerenveen. Bij ‘t Gerecht kan je zo leuk zitten en heerlijk eten. Zowel voor lunch, diner als een borrel en high tea of high wine / beer. Wij komen hier dan ook graag en vaak. Ook heel lief, nog een meisje en ik zijn zwanger. Hier hadden ze heel goed rekening mee gehouden. En ook met een allergie van mijn vriendin. Mijn vriendin kreeg een schaal apart met dingen die zij echt mocht hebben. Echt top vind ik dat! :) – Dan nog 2 food foto’s, lekkere soep met een afbakbroodje en nog een restje pizza – En een lunch, boterham met hagelslag, daarbij lekker de folders doorbladeren. Altijd leuk.

Dit waren de foto’s alweer. Vandaag ga ik nog even lekker werken. Dit weekend willen we nog naar de Ikea om spullen voor de babykamer te kopen en we hebben zondag een feestje van lieve vrienden. Verder werk ik de komende weken weer en is mijn vriend volgende week jarig. Vrienden komen langs en ook is mijn zusje jarig.

Ik kan zo blij worden van al die lieve mensen om mij heen, heb jij dat ook? 

Liefs, Dita Rithika.

 

5 reacties


  11 september 2015


  Ik heb dat zeker, dat ik blij wordt van al die lieve mensen om mij heen ♥ Ik vind je jurkje helemaal leuk, kan je die ook online bestellen? Ik heb een blouse van Jacqueline de Yong, is erg fijn! Spullen kopen voor de babykamer, hóe leuk is dat!? Heel veel plezier en een fijn weekend!

  Dita Rithika

  11 september 2015


  Ja fijn he, lieve mensen om je heen. Dat jurkje kan je ook online bestellen bij Only. Dank je wel, jij ook fijn weekend! x  11 september 2015


  Ik had destijds ook een abonnement op Ouders van Nu en Kinderen. Ik kon er geen genoeg van krijgen : )  11 september 2015


  Wat een fijne week heb jij gehad!
  En wat ziet die high tea er heerlijk uit zeg!  11 september 2015


  Leuke blog!Laat een reactie achter