My Life - Oktober 2015 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
24.10.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven. De 2e My Life post van oktober. De afgelopen week had ik bijna de hele week vrij. Ik hoefde alleen de woensdag middag te werken. Verder ben ik druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor de baby. Samen met mijn lieve mama heb ik geshopt en veel spulletjes gekocht. Alles wat echt nodig is hebben we nu zo goed als in huis. Ik heb er zo zin in om onze baby te zien. Zeker nu een collega vriendin is bevallen van een prachtige dochter. Jaren lang hebben wij samengewerkt en hadden we het regelmatig over ‘als we ooit een kindje hebben’. Nu is het bij haar al zover en bij mij duurt het ook niet heel lang meer. Ook zijn we bezig geweest met de werkkamer. Of eigenlijk, mijn vriend. Hij heeft het kamertje opnieuw geschilderd en het ziet er nu veel mooier uit. Ook ben ik nog bij mijn lieve pake geweest. Altijd gezellig!

Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Op vrijdag ochtend kook/bak ik altijd met 2 kinderen uit mijn klas. Dit keer gingen we appeltaart maken. De kinderen doen eigenlijk alles zelf en ik help waar nodig is. De taart smaakte heerlijk – Hier was het buiten nog redelijk groen maar het wordt steeds minder. Toch vind ik de herfst ook wel weer wat hebben. Alle mooie kleuren van de natuur en blaadjes die vallen – Nog elke dag zo blij en dankbaar dat we in ons fijne huis mogen wonen ♥ – De dag goed beginnen met een groene smoothie. Lekker en gezond.

Desktop1

Hier was ik 23 weken zwanger. Je begint het steeds meer te zien – Lieve Lana ♥ – Lieve Amigo ♥ – Wandelen in het bos met mijn lieve vriend. We wandelen op zondag vaak een heel stuk. Heerlijk om buiten te zijn en zeker nu alles er zo mooi uit ziet.

Desktop2

Samen ♥ – Ook de herfst wat in huis gehaald. Hebben jullie dat ook? Als het herfst wordt pas ik ons interieur er ook weer wat op aan. De kleedjes komen weer tevoorschijn en zoals hier heb ik wat mini dennenappels neergelegd – Ook heb ik de kaarsjes weer veel meer aan. Zo lekker. De LOVE poster komt van deze site – Een bouwwerk van een kindje op mijn werk op de BSO. Hij was er zo trots op, en terecht! Erg knap gedaan.

Desktop3

Laatst heb ik de keuken helemaal schoongemaakt. Alle stoelen aan de kant, flink aan de poets. Heerlijk als alles weer schoon is – Mijn vriend die ligt te knuffelen met de katten, zo lief. Lana en Amigo vinden dit ook altijd heel leuk – Tijd voor warme chocolade melk met slagroom! – En natuurlijk thee, veel thee met dit weer. Zo lekker. Vaak drink ik alleen in de ochtend een zwarte thee en verder probeer ik groene thee of witte thee te drinken – ‘s Avonds een hapje en een drankje. Voor mij natuurlijk alcoholvrij, dit keer gewoon een sapje. Soms drink ik ook Jilzz 0% of Hema Jip en Janneke champagne. We aten er een stukje chilikaas bij van de Albert Heijn, dit zag ik in de vlog van Manon en Bibian voorbij komen. Zeker een aanrader als je houdt van pittig eten.

Desktop4

Zoals ik al zei heb ik de kleedjes weer tevoorschijn gehaald. Dit zijn nep vachtjes van de Ikea. Er komen heel snel donkere pluisjes op die je er moeilijk af kunt krijgen maar toch vind ik het wel leuk staan. Lana vind het ook heerlijk om er op te slapen – En ook Amigo vind het heel fijn. Lekker warm en zacht – Met mijn moeder ging ik om babyspullen. We zijn in Groningen geweest bij Babypark, Babydump en bij de Prenetal. Hier kocht ik de laatste dingen die we nodig hadden zoals lakentjes, dekentjes etc. Via internet hebben we nog een box besteld met een mooi kleed en een zak voor speelgoed om aan de box te hangen. Dit zien jullie binnenkort wel verschijnen op de blog – Voor op de babykamer kochten we deze stoel. Deze komt van de Woonbrigade. Deze site verkoopt heel veel leuks! Zeker een kijkje waard en alles is zeer betaalbaar – Een ontbijtje voor mijn lieve vriend. Een broodje, wat yoghurt en een grote kop thee. Zelf at ik ook zo’n ontbijtje alleen dan zonder de yoghurt.

Dit waren alle foto’s alweer. Ik zal alle babyspullen even sorteren en dan zien jullie wellicht wel een shoplog voorbij komen op de site. Alles ligt nu nog door elkaar in tassen en natuurlijk vind ik het erg leuk om alles weer even door de handen te hebben. Komende week ga ik weer lekker aan het werk. Dit weekend ga ik lunchen met een lief vriendinnetje en verder heb ik geen plannen op de yoga les na.

Ga jij dit weekend nog wat leuks doen?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

5 reacties


  24 oktober 2015


  Je moet meer outfits plaatsen meid! Ziet er altijd erg leuk uit!
  Liefs

  Dita Rithika

  24 oktober 2015


  Aah dank je wel! Heb de laatste tijd niet heel veel tijd om foto’s te schieten voor outfits maar wellicht komt het binnenkort weer.  24 oktober 2015


  Wat een leuke blog heb jij zeg! Ik vind je huis (voor zover ik het hier kan zien) súúper mooi trouwens!

  Dita Rithika

  24 oktober 2015


  Dank je wel Merel!  25 oktober 2015


  Lekker he de herfst en zo mooi al die bomen die nu van geel naar rood gaan. Ben benieuwd naar je baby spulletjes. Hier ook geen plannen morgen begin ik weer met werken na 3 weken vakantie…… Time flies, maar ook weer lekker wat ritme. Fijne dag nog liefs LisanneLaat een reactie achter