My Life - Oktober 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.10.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 10 reacties

Jeetje wat gaat de tijd toch snel, vinden jullie niet? Zo schreef ik laatst (voor mijn gevoel) nog een artikel over onze zomervakantie, en zo is dit alweer de My Life post van oktober. De afgelopen 2 weken waren drukke maar leuke weken. Vorige week had ik naast mijn normale werkuren allemaal extra’s voor het werk. Vergadering, inspiratie middag en ik heb studenten begeleid van het MBO. Zo leuk om te doen allemaal. In het weekend hadden we de verjaardag van mijn lieve zusje ♥ en ook zijn de yoga lessen op zondag ochtend weer begonnen. Zo fijn! Afgelopen weekend ben ik een middagje met vriendlief naar Utrecht geweest en afgelopen week heb ik bezoek gehad van een oud collega en heb ik gezellig bijgekletst met lieve vriendinnen. Dit is ook zo fijn! ♥ Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Marion van Mijn Kladblog besloot een leuke actie via haar blog te doen. Ze stuurde mensen allerlei verschillende soorten thee op. Zo lief! – Dit is zo’n fijn boek. De vormgeving, de foto’s, Love it! – Roosje – Dit tafeltje mocht ik laatst uitzoeken van een leuke website. Dit heb je al kunnen lezen op mijn blog. Ik ben er zo blij mee.

Desktop1

2 Weken geleden heb ik via mijn werk bij de kinderopvang een ochtend geholpen bij de vluchtelingen die bij ons in de buurt werden opgevangen. Als dank kreeg ik dit mooie boeket – De werkkamer hebben we wat veranderd zoals je kon lezen op mijn site. Dit is een hoekje in de werkkamer – Tijd voor heel veel thee. Nu kan ik mooi mijn Blond Amsterdam theepot weer gaan gebruiken – En bij thee hoort zo nu en dan wat lekker natuurlijk.

Desktop2

Op Utrecht Centraal kocht ik een frappuchino bij de Starbucks. Lekker! – Nu het weer wat kouder wordt vind ik het heerlijk om zo nu en dan een lekkere stamppot te eten. Zo aten we afgelopen week stamppot boerenkool – En mijn lunch voor tussen de middag, een tosti met mayo en een kop thee – Deze geurkaars is zo lekker!

Desktop3

Nog meer eten, pizza bij de La Place in Utrecht. Jammie!! – Dit broekje kochten vriendlief en ik voor ons kleine baby bij de Zara. De Zara heeft trouwens erg leuke kleding voor kinderen vond ik – Vorige week zondag hadden we best laat geluncht en zaten we ‘s avonds nog behoorlijk vol. Om niet te gaan snaaien vlak voor bed tijd aten we rond 19.00u toch even wat. Yoghurt met druiven. En een lekkere muntthee er bij – Dierendag voor mijn lieverds ♥ Ik gaf onze katten natvoer met daarin een catstick en snoepjes. Ze vonden het erg lekker.

Desktop4

Werkkamer. De kalender komt van Elske Leenstra, het boek is Shoot, fotograferen met je hart! En de schaar is van Hay – Middag snack. Geroosterde amandelen met wat zeezout. Ik had wel iets te veel gemaakt – Lush Candy Mountain. Zo lekker, relaxen in bad met iets lekkers van Lush ♥ – Een lief vriendinnetje van mij had een leuk cadeautje voor onze baby. Ze maakt ook erg mooie kaarten trouwens. Neem gerust een kijkje in haar webshop of op haar facebook pagina.

Desktop5

Van een oud collega kreeg ik dit mooie bosje rozen. De vaasjes kocht ik bij Flying Tiger – Gister middag ging ik uit mijn werk naar de kapper. Op een gegeven moment begint mijn haar altijd erg te hangen en zijn er veel dode puntjes. Dus weer even een stuk er af – Rozen :) – Deze foto kwam ik via via tegen, ik vond het zo’n mooie foto!

Dit waren de foto’s van de afgelopen 2 weken. Komend weekend hebben we dorpsfeest bij ons in het dorp. Zelf heb ik er niet heel veel mee maar ik help altijd met de make up voor de optocht wagen. Erg leuk om te doen. Of we nog echt gaan feesten weet ik niet. Met mijn zwangere buik in zo’n volle tent lijkt me ook niet echt een fijn idee. Zondag heb ik weer yoga en over een week heb ik een week vrij van mijn werk op school. Op de BSO hoef ik dan maar 1 dag te werken. Ik ga in de vakantie ook nog een keer met mijn mama spullen voor de baby shoppen. Erg veel zin in! Verder heb ik niet veel plannen.

Heb jij nog wat leuks op de planning staan voor het weekend? Of heb je wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

10 reacties


  9 oktober 2015


  Ik ben lekker 3 weken vrij dus ik doe het lekker rustig dit weekend ga ik met mijn moeder een weekendje shoppen in Arnhem. Mooie foto’s heb je weer hoor. Ik houd zo van bloemen in huis heerlijk geen dag bijij zonder bloemen ook al werk ik me zot ik wil bloemen bij thuiskomst. Volgens mij heb jij dat ook fijne dag liefs Lisanne

  Dita Rithika

  9 oktober 2015


  Oh lekker even vrij. Geniet er van Lisanne!  9 oktober 2015


  He lieve Diet! Ik zie ineens een linkje naar m’n webshop! Thanx! Xx

  Dita Rithika

  9 oktober 2015


  Graag gedaan! :)  9 oktober 2015


  Wat een mooie foto’s! Zien er heel leuk uit! :)

  Liefs xx

  Dita Rithika

  9 oktober 2015


  Dank je Marjon.  9 oktober 2015


  Lekker, boerenkoolstamppot. Duurt niet lang voordat wij dat ook gaan eten! Leuk zo’n dorpsfeest. Ik probeer straks in februari nog wel even carnaval mee te pikken, ook al heb ik een dikke buik (6 weken voor mijn uitgerekende datum is dat). Al denk ik niet dat ik nog tot midden in de nacht ga feesten hoor haha. Babyshoppen is leuk, wij hebben dat afgelopen weekend gedaan. Dit weekend gaan we op visite bij vrienden die gaan trouwen en kijken voor een kinderwagen.

  Dita Rithika

  9 oktober 2015


  Leuk Cindy, weet je al voor welk merk jullie willen gaan? Een tip, kijk ook eens op internet als je daar open voor staat. Ik was er eerst een beetje op tegen om een 2e hands kinderwagen te kopen maar wij hebben een hele mooie gevonden voor minder dan de helft van de nieuwprijs. Alles er op en er aan en hij ziet er nog super uit!  9 oktober 2015


  Mooie foto’s allemaal! Ik vind het contrast tussen de Starbucks beker en de oer Hollandse boerenkool met worst mooi : )

  Dita Rithika

  9 oktober 2015


  Dank je wel! En ja inderdaad nu je het zegt, dat contrast ;) grappig.Laat een reactie achter