My Life - Mei 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.05.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Heej lieve mensen! Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven. De afgelopen twee weken heb ik lekker gewerkt, hadden we een dagje extra vrij i.v.m. Pinksteren en genoot ik van mijn lieve meisje.

Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder. Ik heb trouwens niet heel veel foto’s gemaakt deze weken.

Desktop

Mila voor het eerst op de boot. | Zo fijn, alles begint weer mooi te bloeien. Hopelijk wordt het snel weer mooi weer want ik hou daar zo van! | Lieve Lana en Amigo ♥ | Onze tuin achter huis. Naast huis hebben we ook een mooi stuk tuin, dat wordt nu opgeknapt. Dit stuk achter huis laten we denk ik volgend jaar doen. Ik hou totaal niet van tuinieren en wat mij betreft hadden we wel een kleinere tuin mogen hebben.

Desktop1

Lekkere warme choco met een taartje. Afgelopen zaterdag gingen we naar mijn zusje en daarna even Groningen in. Het was erg gezellig en we gingen dus ergens even wat drinken. Altijd goed. | Een voorgerecht. Caprese, zo lekker. Daarna gingen we zelf gemaakte pizza eten. | In bad met een lekker product van Lush. Ik blijf het een luxe vinden om een bad te hebben. Het is zo ontzettend fijn. | Mijn lieve meisje ♥

Desktop2

Dit heerlijke recept komt binnenkort online. | Mila pakt steeds meer dingen vast en kijkt vaker gericht naar speelgoed. Zo leuk om te zien. | Het begin van onze tuin is er. Hopelijk wordt het komende week helemaal af gemaakt zodat we kunnen genieten van onze nieuwe tuin. | Mijn lieve, mooie meisje. Wat ben ik dol op haar!

Komende week heb ik niet veel afspraken staan. Maar ik ga wel lekker uit eten met mijn lieve (oud) collega’s. Leuk om iedereen weer even te zien. Verder natuurlijk werken, nog een paar weken en dan sluit de school waar ik werk. Zo gek om bezig te zijn met het afsluiten van het schooljaar.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

5 reacties

  Feinette

  21 mei 2016


  Leuke foto’s! Idd wel gek dat school waar je werkt binnenkort definitief sluit.


  23 mei 2016


  Ja dat is heel raar Feinette. Maar ik ben wel blij dat ik nu weer terug ben van mijn verlof en zo samen met mijn collega’s en leerlingen het jaar kan afsluiten.


  Aarti

  22 mei 2016


  Leuke foto’s en wat een leuke dochter heb je. Ben benieuwd naar je recept ziet er lekker uit. Liefs Aarti


  23 mei 2016


  Dank je wel Aarti!  30 mei 2016


  Heerlijk op de boot zeg. En mooie tegels in de tuin, zoiets zoeken wij ookLaat een reactie achter