My Life - Mei 2016 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
06.05.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 8 reacties

Yeah! Het is eindelijk een paar dagen heerlijk weer. Ik hou er zo van ♥ De afgelopen weken heb ik weer een aantal foto’s gemaakt die ik weer in een My Life post heb gezet. Ik heb 1,5 dag gewerkt op de BSO. Wat was het heerlijk om weer te werken. Mila was bij mijn schoonouders dus in hele goede handen. Niets om mij zorgen over te maken. We gingen uit eten met mijn zwager en schoonzusje en verder heb ik genoten van de laatste weken thuis. Ook al moest ik dus wel even werken, het voelde nog echt als een soort van vakantie. Komende week begint mijn werk op school ook weer. Ik heb er zin in!

Desktop

Een van mijn favoriete gerechten. Pizza wrap, bestrijk een wrap met tomatensaus en bestrooi met wat kaas. Beleg met verse groenten en doe even in de oven. Zo lekker! | Bij Koetjes en Kaartjes deed ik een bestelling. Gewoon voor de leuk, even weer wat nieuwe kaarten en stickers voor cadeautjes en om thuis op te hangen. | Kijkje in Mila haar kamer. Later deze week meer interieur foto’s op de site. | Liefde voor bloemen ♥

Desktop1

De laatste dagen was het heerlijk weer maar we hebben ook mindere dagen gehad qua weer de afgelopen weken. Ik deed de kaarsjes aan in de avond, zo gezellig! | Met lief vriendinnetje Margriet ging ik lunchen bij By-Kees in Heerenveen. Zo gezellig en leuk daar. En heerlijk eten. Ik nam een bietenburger met een lekkere groene ice tea. Heerlijk :) | Mila kan de laatste tijd al dingen vastpakken. Zo leuk om te zien al die ontwikkelingen. | Met de BSO kinderen gingen we afgelopen week het bos in. Wat was het leuk! De kinderen hebben genoten en wij ook. Er was een man mee die vertelde alles over bomen en vogels. Erg leuk.

Desktop2

De laatste paar zwangerschap kilo’s moeten er nog echt even af en ik hoop dat mijn buik wat strakker gaat worden. Dus door de week geen koekjes, snoep en andere ongezonde dingen. Maar ook fruit vind ik heerlijk en is een verantwoord tussendoortje. Ook sport ik nu thuis een paar keer per week. | Tijd voor de fles. Altijd een fijn moment even samen. | En daarna samen chillen op de bank. Heerlijk! | Ik ben dol op thee. Soms haal ik wat verse muntbladeren en genieten we van een verse munt thee. Het lekkerst is dit met honing vind ik.

Desktop3

Mooie bloesem. | Kijken naar mijn lieve meisje die ligt te slapen. Heel fijn deze babyfoon. | Mila kreeg als cadeau van mijn schoonouders al heel snel een zwemvest. Hij is nu nog wat te groot maar we wilden het even uitproberen. Het leek wel grappig al dacht Mila daar anders over. | Mijn lieve heit en vriend zijn afgelopen week in de tuin bezig geweest. De wildernis is weg en er komt een mooi terras en gras voor terug. Dit gaat de tuinman doen in de komende weken. Ik kan niet wachten tot het klaar is. Zo’n zin om daar lekker te genieten. In de ochtend ontbijten, relaxen en spelen met Mila.

Desktop4

Bij mooi weer hoort salade. Ik had vorige week zondag een lekkere salade gemaakt, daarbij aten we pita broodjes. Smullen! | Lieve Amigo ♥ | Lieve Lana ♥ | En onze lieverds samen. Als de slaapkamer deur van Mila haar kamer open staat gaan ze er altijd heen. Vooral Lana vind het kleed erg leuk om op te liggen en te gebruiken als krabpaal.

De komende week hebben we verder niet veel meer gepland dan werken. Woensdag moeten we met Mila naar het CB en verder lekker rustig aan. Hopelijk blijft het nog even mooi weer, kunnen we daar lekker van genieten!

Heb jij nog leuke dingen gedaan of nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

8 reacties


  6 mei 2016


  Ik vind bloesem ook zo prachtig! Moest even twee keer kijken naar de foto waarbij Mila op je schoot zit/ligt. Het leek even of haar beentje doorging in jou been, hihi.


  6 mei 2016


  Ja ik ben dol op bloesem! :)  6 mei 2016


  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug! Zo fijn dat het nu zulk mooi weer is!
  Liefs


  6 mei 2016


  Ja heerlijk he dit weer!  6 mei 2016


  Leuk hè al die ontwikkelingen van je kind! Mijn kleine meid begint toevallig ook al naar dingen te grijpen. Heerlijk om te zien. Die pizzawrap vind ik trouwens ook heerlijk om te zien ;)


  6 mei 2016


  Wat leuk om te horen dat jou dochter dat ook doet!


  Jildou

  7 mei 2016


  Vraagje: welke babyfoon hebben jullie? Er is zoveel keus!


  7 mei 2016


  Een van Philips, de Philips Avent SCD603. Bevalt heel goed.Laat een reactie achter