My Life - Maart 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.03.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

2 Weken die weer voorbij zijn gevlogen. Het was heerlijk weer, ik heb veel gewandeld met Mila, we kregen wat bezoek en verder heb ik lekker rustig aan gedaan. Het kan nu nog, over een paar weken moet ik weer aan het werk en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar ook wel weer heel veel zin in heb. Het is heerlijk om bij mijn lieve meisje te zijn maar dag in dag uit alleen maar bij haar zijn en niet werken maakt je wereldje wel erg klein. Gelukkig wonen ouders, schoonouders en vrienden vlak bij en zie ik die regelmatig maar ik zal het ook weer fijn vinden als ik straks kan werken.

Ik heb weer een aantal foto’s gemaakt dus ben je benieuwd, lees dan verder.

Desktop

Ik ben er dol op om bezig te zijn met ons interieur. Ik koop regelmatig mooie bloemen en verander weer het een en ander. Heerlijk! | Mijn vriend en ik gingen met Mila lekker wandelen in Terherne bij het water. Ondertussen kreeg ze de fles, heerlijk op een bankje in de zon en daarna gingen we wat lunchen. | Outfit of the day. Zwart en wit, schoenen zijn van Nike, blouse is van Vero Moda en armbandjes van VanMoos. | Een mooie krokus, in onze tuin waren er veel te vinden.

Desktop1

Home made cappuccino, lekker! | Nieuwe aankopen van de Karwei. | Online kocht ik een wagenspanner van hout. Super mooi alleen hij blijft helaas niet aan de kinderwagen hangen. Binnenkort ga ik er een ander plekje voor zoeken, hij hangt ook leuk in de box. Het pakketje werd wel erg leuk ingepakt. | Nieuwe washi tapes en notitieboekje. De tapes met de ananassen komen van Folk Conceptstoren, die met de mint driehoekjes van Wijsneus en het boekje van Sostrene Grene. Alles gekocht in Groningen.

Desktop2

En ook kocht ik in Groningen wat nieuwe zomer kleding voor Mila. Ik ging naar mijn favoriete winkels, Zara, H&M en Hema. | Even een momentje rust met een kop thee. | Baby outfit of the day. Shirt en broekje van Hema, slabbetje van H&M. | Ontbijtje voor vriendlief. Die werkte een dagje thuis en ik bracht hem dit ontbijtje. Een bakje yoghurt, groene smoothie en verse muntthee.

Desktop3

Wandelen in Terherne. Zo lekker met mooi weer. | En wandelen in de buurt. Vaak doe ik elke dag wel een rondje van zo’n 30 min tot een uur. | Lieve Lana ♥ | Lieve Amigo ♥

Desktop4

‘s Ochtends wakker worden en dan uit het raam de zon al heerlijk zien schijnen. Ik hou er van! | Op Marktplaats kochten we een draagzak voor Mila. Ideaal als we even snel een boodschap moeten doen of als ze even bij ons wil zijn maar dat je nog wel het een en ander zelf kunt doen. | Mijn vriend had vorige week vergadering op zijn werk en aangezien hij in de binnenstad van Groningen werkt ging ik even mee met Mila. We gingen even shoppen en ik gaf Mila tussendoor de fles. Later gingen we lunchen met ons 3en, zo gezellig! | In Groningen zag ik al leuke schoentjes voor Mila maar die had ik niet gekocht. Later kreeg ik toch spijt dus ik bestelde ze online. Jullie zien ze vast wel eens langs komen in een outfit post. Ze past ze nu helaas nog niet.

Desktop5

Ik ging even wat boodschappen doen met Mila en kocht bij de supermarkt lekkere broodjes voor de lunch. | Lana en Amigo. Ze kunnen zo fijn samen slapen. | En ook Mila kan heerlijk slapen. Liefst bij papa of mama op schoot. | Omdat ik nog wat plakjes bladerdeeg in de vriezer had liggen besloot ik appelflappen te maken. Ze waren goed gelukt.

Desktop6

Tijdschriften lezen. Ik kom er wel iets minder aan toe dan voor Mila er was maar nog steeds kan ik veel dingen voor mijzelf doen. | Een lente kleurtje op de nagels, dit is de kleur 63 itsy bitsy blue bikini van Essence. | Mijn moeder had een aantal moestuintjes van de AH. Altijd leuk. | Ik heb ze gelijk maar even gemaakt, ben benieuwd of ze het goed gaan doen.

Morgen gaan mijn vriend en ik een middagje naar de sauna, zo’n zin in. Even heerlijk relaxen. Zondag gaan we brunchen bij mijn zwager en schoonzusje en maandag hebben we natuurlijk nog een extra dagje vrij met z’n 3en. Voor komende week staan er wat afspraken met vrienden/vriendinnen en verder zien we wel wat de dagen ons gaan brengen.

Wat heb jij  de afgelopen weken gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

4 reacties


  26 maart 2016


  Jouw week ziet er echt heerlijk uit! Hele mooie foto`s! Ik ben druk bezig om mijn examen nog af te krijgen voor de bevalling en kan helaas niet genieten van het mooie weer.
  Liefs


  27 maart 2016


  Succes met je examen Tineke.  26 maart 2016


  Ha, die leuke ananastape herken ik nu! Haha. Ik blijf die interieur foto’s van jou altijd erg leuk vinden. Lekker die cappucino en lekkere broodjes en wat ligt Mila toch steeds lief (te slapen)


  27 maart 2016


  Dank je wel Elise!Laat een reactie achter