My Life - Maart 2016 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
11.03.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 10 reacties

De maand maart. De maand waar de lente echt begint, ik heb er zo’n zin in! We hebben al heel wat mooie dagen gehad en ik hoop dat er nog veel meer mooie lente dagen komen de komende weken. De afgelopen weken heb ik weer een aantal foto’s gemaakt die ik met jullie wil delen. Ik was lekker thuis met mijn meisje en er zijn nog een aantal mensen op bezoek geweest. Vriendinnen, collega vriendinnen, mijn lieve collega’s van school met de leerlingen van mijn klas en de collega’s van mijn vriend.

Ook gingen we voor het eerst met Mila naar het consultatiebureau. Alles was gelukkig goed! Ben je benieuwd naar de foto’s? Lees dan verder.

Desktop

Mijn vriend had een training van zijn werk. Ik at daarom alleen en besloot pizza te eten. Echt mijn favoriete eten. | Zoals ik al schreef hebben we heel wat mooie dagen gehad maar laatst was het opeen op een ochtend weer helemaal wit. | Mijn lieverds! ♥ Zo lief hoe ze samen uit het raam kijken. | Dit leuke pakketje kreeg ik van een lief vriendinnetje als kraamcadeautje.

Desktop1

Mijn lieve meisje. Na een lekker bad nog even kroelen bij mama. En ze probeert steeds haar duimpje te zoeken om op te sabbelen. | Deze leuke konijnenlamp kregen we van de collega’s van mijn vriend. Ik had deze lamp al vaker voorbij zien komen op Instagram en vond deze altijd al erg leuk. | Lana en Amigo ♥ | Deze wipstoel kocht ik op Marktplaats. Hij ziet er nog als nieuw uit en het scheelt je zoveel geld. Hoe toevallig, deze wipstoel bleek van een goede bekende te zijn. Altijd leuk!

Desktop2

Ik was al een tijdje niet naar de kapper geweest en besloot nu toch maar weer eens te gaan. Er is niet heel veel af maar het is wel weer meer in laagjes gekomen en de dode puntjes zijn er af. | We kochten van geld dat we hadden gekregen als kraamcadeau, een babyfoon. Dit is de Philips Avent SCD603. Mila gaat ‘s avonds rond 19.00 uur op bed en zo kunnen we haar goed in de gaten houden. | Dit mooie boeket kregen we ook nog van de collega’s van mijn vriend. | Amigo vond de nieuwe babyfoon ook erg interessant.

Desktop3

Deze jumsuit kocht ik bij de Hema. Leuk voor Mila voor straks in de zomer. | Lunch, 2 broodjes met ei, druiven en de laatste stukjes van een heerlijke kaas met sambal. | Wandelen! Met het mooie weer vind ik het zo lekker om er uit te gaan. Ik probeer dan ook altijd elke dag wel even een stuk te wandelen. | Selfie!

Desktop4

De dag beginnen met een lekkere smoothie, ik hou er van! | Nieuwe tulpen gekocht. Dit keer gekozen voor paarse tulpen. Maakt het in huis gelijk weer helemaal lente! | Lieve Mila. ♥ | Een lekkere kop koffie, of eigenlijk een cappuccino. Heerlijk zo nu en dan.

Komende weken heb ik natuurlijk nog verlof. Ik moet naar de gynaecoloog voor controle, er komen nog wat mensen op kraambezoek en verder heb ik niet veel plannen.

Heb jij nog leuke plannen voor de komende tijd?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

10 reacties


  11 maart 2016


  Ah, wat leuk, een jumpsuit! Zo schattig voor die kleine meisjes! En leuk, al die bloemen, dan krijg ik helemaal zin in het voorjaar. Leuk om de foto’s te zien!


  11 maart 2016


  Dank je wel Loes!  11 maart 2016


  Die foto`s van Mila zijn zo lief! Weer hele leuke foto`s Dita!
  Liefs


  11 maart 2016


  Dank je Tineke!  11 maart 2016


  Leuke foto’s heb je weer gemaakt! Wat een lieve katten heb je zeg :) En een zelfgemaakte Smoothie is altijd een goed idee..


  11 maart 2016


  Ja onze katten zijn zo lief :)  11 maart 2016


  Mjammie, die pizza zag er lekker uit!
  En wat een mooi doekje met dat hartje!


  11 maart 2016


  Die pizza was inderdaad heerlijk!  12 maart 2016


  Leuke foto’s!  13 maart 2016


  Oh die pizza ziet er echt goddelijk uit! Nu wil ik ook pizza eten. En tulpen, die van mij zijn verwelkt, ik wilde vandaag nieuwe halen, maar ik kon geen leuke kleur vinden (ja, geel en rood, maar die kleuren heb ik al gehad haha) Morgen even nieuwe tulpen kopen, roze of oranje!Laat een reactie achter