My Life - Juni 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
18.06.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

Weer twee weken die voor bij zijn gevlogen. Tijd voor een nieuwe My Life post. De afgelopen weken heb ik zoals altijd weer gewerkt. Afgelopen week was ik voor het eerst een week alleen thuis met Mila. Mijn vriend was te varen/zeilen met z’n broertje. Dat doen ze al jaren dus ook dit jaar gingen ze een week op vakantie. Ik moet zeggen, zo krijg je wel respect voor alleenstaande ouders. Ik vond het niet zwaar, zo’n week alleen met Mila maar dat kwam ook dankzij hulp van ouders/schoonouders. Ik heb regelmatig bij ze gegeten en Mila kon een dag extra naar het KDV.

Vandaag komt mijn vriend weer thuis. Ik heb er zin in! Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder. De laatste tijd is de tekst niet helemaal mooi uitgelijnd onder de foto’s. Als je mijn site via je mobiel bekijkt wel maar op de pc niet. Geen idee hoe dit kan. Ik ga eens kijken of ik het kan oplossen.

Desktop

Het is weer tijd voor aardbeien. Echt wel mijn favoriete fruit. Heerlijk door de yoghurt, op een beschuit of gewoon zo. | Mooie Indiase sari’s. Deze had ik alvast even opgezocht voor de India dag die we op school hadden. | Mijn meisje ♥ Ik ben dol op dit rompertje, deze komt van de Hema. Sowieso alle rompers van de Hema vind ik erg fijn! | Mooi weer, lekker met de boot weg.

Desktop1

Op de BSO had onze stagiaire dit leuke knutsel werkje bedacht. Van knijpers libelle’s en vliegtuigen maken. | Weer een romper van de Hema. Kleding met katten vind ik erg leuk dus deze had ik een tijdje terug gekocht. | Deze salade was zo goed gelukt. Ben je benieuwd naar het recept? Klik dan hier. | En nog meer aardbeien. Dit keer een minder gezonde variant. Aardbeien op een eierkoek met wat poedersuiker. Lekker als toetje.

Desktop2

Knuffelen met Mila. Ze lag laatst zo heerlijk rustig bij mij. Vaak kijkt ze heel veel om haar heen en is ze erg bewegelijk maar nu lag ze even zo, zo fijn. | Tijd voor de fles en dan op bed. Vaak gaat ze rond 19.00 uur op bed. Kunnen wij genieten van een avondje samen. | En dan kan ik even rustig mijn nagels lakken en een kopje thee drinken. | Lana en Amgio ♥ Die horen gewoon in de My Life post.

Desktop4

Zo vind ik Mila de laatste tijd regelmatig in bed. Sinds kort draait ze, leuk om te zien. De slaapzak komt van de Action. | Wandelen naar huis, na een leuk feestje bij pake en beppe. Zo fijn dat al onze ouders op loopafstand wonen. | Laatst was het zo druilerig weer dat ik besloot de kaarsjes in huis aan te doen. Staat zo gezellig en deze geurkaars van Rituals ruikt ook heerlijk! | Mila is dol op deze knuffel, Tjonkie. Deze kreeg ze in het ziekenhuis als cadeautje toen ze werd geboren.

Komende week staat er niet veel bijzonders gepland. Morgen is het Vaderdag, de 1e keer voor mijn vriend. We gaan dan even langs mijn vader en langs mijn schoonvader. Verder moet ik weer gewoon werken en zal ik blij zijn als mijn vriend er weer is. Toch fijner om samen te zijn dan zo’n week alleen.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika

Tags:

0 reacties


Laat een reactie achter