My Life - Juli 2016 #3 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
29.07.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 1 reactie

We zitten al weer in de laatste week van Juli. We hebben op dit moment lekker 3 weken vakantie met z’n 3en en zijn een klein weekje met de boot weg geweest. Ook hebben we genoten van het mooie weer en nog meer leuks gedaan. Ben je benieuwd naar welke foto’s ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Rode besjes uit eigen tuin. Zo lekker! | MEt het mooie weer hebben we het badje van Mila buiten gezet. Zo kon ze lekker buiten genieten in het water met speeltjes er bij. Ze vond het heerlijk! | Even bij pake op de trekker. | Vrienden van ons waren 10 jaar getrouwd en gaven een feest. Omdat er ook veel kinderen waren was er een springkussen. Mijn vriend ging hier even op met Mila, ook dit vond ze erg leuk.

Desktop1

We waren met de boot weg en lagen toen in Koudum. Hier vlakbij, in Hemelum was een hele leuke fair. Via Instagram had ik hiervan gehoord. Vanaf Koudum konden we hier heen lopen, super leuk! Op die fair kocht ik onder andere deze mooie kaarten van Liefs Karlijn. | Ook lagen we een nacht in Sloten, zo’n mooi stadje. | Mila deed het heel goed op de boot. Ze sliep goed. | In Sloten had je veel mooie steegjes waar mensen prachtige bloemen hadden bij de voordeur. Zoals deze… ♥

Desktop2

Mila op de boot. | Prachtig plekje in de natuur, hier lagen we ook een nachtje. | Deze kniekousen kocht ik ook op de fair, ik kocht ze bij Style Your Mini. | We hebben voor het eerst gezwommen met Mila. Ze vond het prachtig en ook wij hebben genoten.

Desktop3

Prachtige bloemen van Bloomon. ♥ | Dit shirtje heb ik een hele tijd terug al eens gekocht, ik ben dol op kleding met katten er op. Het staat Mila ook heel leuk. | Een nieuwe zonnebril voor Mila gekocht, even op de foto samen met haar lieve papa. | 2 Weken terug gingen we even wandelen in Appelscha. Heerlijk, mooi weer er bij… Ik hou er van!

Desktop6

Varen. | Bloggen nu ik weer thuis ben. Bedankt voor de tips trouwens, ik heb al weer wat meer inspiratie en leuke blog ideeën. | Lieve Lana en Amigo. Als we weg zijn mis ik ze altijd wel. | Even een rondje doen in de jachthaven/camping van Koudum. Hier lagen we niet ‘s nachts maar overdag even zodat we naar de fair konden.

Desktop7

Ik ben dol op salades. Op de boot maakten we er ook een. | Zo blij met mijn nieuwe jurk van Hema. Ik heb deze ook in het zwart gekocht. | Nog een foto van Sloten. | Mila die buiten heerlijk ligt te spelen met haar babygym. Een net er over tegen de muggen en lekker in de schaduw.

Komende 2 weken hebben we nog lekker vrij samen. Heerlijk om vakantie te hebben, niets hoeft, dingen doen die we leuk vinden en genieten van ons gezinnetje.

Heb jij nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

1 reactie


    30 juli 2016


    Wat een ontzettend leuk overzicht! Voor de kaarten van Liefs Karlijn vind ik ontzettend leuk! Gelijk even haar op Instagram opgezocht. Fijne feelgood kaarten!Laat een reactie achter