My Life - Juli 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
16.07.2016 | Geplaatst in Lifestyle | 1 reactie

Het is al weer half juli. De zomervakantie is hier in het Noorden van het land ook begonnen en het weer is tijd voor een nieuwe My Life post.

De afgelopen weken waren wat rare weken. De school waar ik werkte is gesloten, alles stond in teken van opruimen, verhuizen van spullen etc. We namen afscheid van de 12 leerlingen van groep 8 en ik nam afscheid van mijn collega’s. Verder werkte ik op de BSO, genoot ik van Mila en gingen we een nachtje met de boot weg. Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop1

Smullen van fruit. Ik ben er dol op! Hier at ik aarbeien, meloen en banaan. | Nog elke dag zo blij met Mila haar kamer. Ik kan er erg van genieten om daar te zijn. | Mijn lieve meisje die bij pake en beppe in de box aan het spelen is. Soms krijg ik een foto door van mijn moeder, altijd leuk als ik aan het werk ben. | Mila ging afgelopen donderdag voorlopig voor het laatst naar het KDV. Hopelijk kan ze snel na de zomer weer heen. Dit hangt even af of ik meer kan werken bij de BSO/Kinderopvang of dat ik nog wat anders vindt qua werk. Ze had daar dit slippertje gemaakt, zo leuk!

Desktop

Mila die ligt te slapen op de boot. | Nog meer fruit, dit keer een smoothie. Soms maak ik in de ochtend voor ons 3en een smoothie, Mila vindt het ook heerlijk. | Vorige week woensdag waren we een avondje uit. De zoon van mijn moeder haar man studeerde af aan het conservatorium in Zwolle. Wij waren ook uitgenodigd en gingen met mijn moeder en haar man heen. Eerst aten we wat in Zwolle en daarna gingen we naar het optreden. Wat deed hij het goed, zo ontzettend knap!

Desktop5

Zoals jullie laatst al konden lezen mocht ik een fotoalbum maken. Dit heb ik toen gedaan met foto’s die mijn vriendin heeft gemaakt. Zelf ben ik begonnen met een fotoalbum van onze eigen foto’s. Van de ruggenprik tot nu. Erg leuk om alle foto’s in te plakken en er een mooi boek van te maken. | Altijd lekker, beschuit met muisjes. | Knutsels op de BSO. De kinderen vinden het zo leuk om te knutselen. | Lekker wandelen met mijn lieverd. En wat vindt ze het leuk! Tegenwoordig heb ik haar in de wandelwagen zit en een beetje omhoog, ze vindt het geweldig om alles te bekijken.

Desktop2

Een leeg klaslokaal. Zo gek, zo raar. 3 Jaar heb ik op die school gewerkt en afgelopen jaar alleen met groep 8 (12 leerlingen). Wat ga ik ze missen. We hebben een top jaar gehad met elkaar. Raar om te beseffen dat ik nu nooit meer in die school zal komen. | Ik heb ontzettend veel lieve cadeautjes gekregen van de leerlingen. Waaronder veel chocolade, altijd goed en lekker! Thuis dus even relaxen met een kop thee en chocolade. | Afgelopen donderdag sloten we het schooljaar af met een etentje. Ook van mijn collega’s kreeg ik nog veel leuke dingen. Cadeaubonnen en lekkere hapjes en wijn. Gelukkig heb ik een fietsmand op de fiets waar alles in kon.

In de vakantie werk ik gewoon op de BSO maar ik heb ook 3 weken vrij. Ons eerste zomervakantie als gezinnetje. Verder heb ik nog niet veel plannen voor de komende weken.

Ga jij nog op vakantie?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

1 reactie


    19 juli 2016


    Ik moet nog een aantal weken werken voordat ik vakantie heb. Vanaf zaterdag hebben de kinderen hier vakantie. Dat is voor mij fijn, want ik heb dan hopelijk minder file naar huis. Aardbeien blijven lekker, heb ze dit jaar niet veel op, maar nu wel in huis. Het lijkt me heel raar om een school te zien sluiten. Ik lees het op steeds meer plaatsen (dorpjes) dat basisscholen daar dicht moeten. Zonde.Laat een reactie achter