My Life - Januari 2016 #3 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.01.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 14 reacties

Lieve mensen, de 3e My Life post van januari. De laatste zonder baby, times flies! De afgelopen 2 weken had ik een aantal afspraken in het ziekenhuis bij de gynaecoloog, de anesthesist en bij de klinisch verloskundige. We hebben nu ook de datum dat ons kindje geboren gaat worden. Deze houden we nog wel even voor ons zelf. Jullie lezen het vanzelf op de blog. Ik zal het trouwens al eerder delen op de facebookpagina van mijn site en op Instagram. Ik kan je wel vertellen dat het niet lang meer duurt. Ik sprak af met lieve vriendinnen en vrienden kwamen op bezoek. Verder heb ik lekker genoten van mijn verlof en het huis nog een beetje schoongemaakt. Benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Mijn vriend had lekkere aardbeien meegenomen met boodschappen, zo lekker op een beschuit. | Weer eens een ooglook uitgeprobeerd, je ziet het trouwens niet echt op de foto. Het was een look met paarse kleuren. | Ik maakte zelf stempels en heb 2 hydrofiele doeken gestempeld. Even lekker creatief bezig, het resultaat is best leuk geworden maar ik ben er vergeten een foto van de maken. | Op de Ouders van nu heb ik een abonnement. Ik vind het erg leuk om ervaringen van andere ouders te lezen en te lezen over bevallingen, baby’s, kinderen, etc.

Desktop1

Wat was het koud op sommige dagen, niets aan! We winterse plaatjes zijn wel mooi. | Een uitgebreid ontbijt, daar kan ik erg van genieten. Hier hadden we lekkere croissants uit de oven. | Lana en Amigo ♥ Ze kunnen zo lekker genieten van de zon. | Mijn sieradendoosjes op mijn kledingkast. Daarbij een klembord met 2 foto’s van de fotoshoot.

Desktop2Op een ochtend werd ik wakker en was deze prachtige lucht te zien. Zo mooi! | Lana en Amigo, die stiekem onder de dekens waren gekropen en zo lief samen lagen te slapen. | Lunch. Fruit, thee, verse jus (Love it!), een beschuitje en een broodje. Soms heb je wat meer trek :P | Deze boxmobiel maakte mijn schoonmoeder voor ons kindje. We zijn er zo blij mee! En wat knap ook, helemaal zelf gemaakt. Later komt er een artikel van op mijn site.Desktop3

Lekker wandelen in het bos. Het was wel koud maar wat een heerlijk weer. | Flower leftovers. Altijd jammer als de mooie tulpen weer zijn uitgebloeid. | Selfie! | Koffie en chocolade, ik hou er van!

Desktop4

We liepen laatst door de AH en toen zag ik tompoucen liggen. Mijn vriend houdt er niet zo van maar aangezien ik nog ging afspreken met een vriendin nam ik ze mee. | Ik ging weer even langs de bibliotheek voor 2 boeken. Mijn favoriet zijn chicklits. | Heerlijk de zon in huis :) | Deze kandelaar van HAY kocht ik laatst. Het is de HAY Lup Triangle. Ik ben er erg blij mee. De kaars is van Rituals en het witte bord van de Action.

Desktop5

Chillen met de VT Wonen. Zo leuk om er inspiratie uit op te doen. | Zoals ik al zei had ik het huis even schoongemaakt. Met de zon in huis leek het wel voorjaar, ik krijg dan zo’n zin om alles te poetsen en te luchten. Alle dekens heb ik lekker laten luchten buiten. Zo is alles weer helemaal fris! | En na het schoonmaken ga ik altijd schuiven met de accessoires. Zo heb ik dit hoekje op het tv meubel ook weer veranderd. Vaasje komt van de Hema, kaars is van Rituals en de quote komt van Peek Inside. | De dekens ook weer helemaal fris. Ik ben dol op mooie plaids.

Dit waren de foto’s van de afgelopen 2 weken. Het wachten is nu op ons kindje. Ik heb verder niet veel plannen meer de komende dagen. We gaan nog even genieten met z’n tweeën en een beetje relaxen. Ik kan niet wachten tot de baby er is, we kijken er echt naar uit en ik moet zeggen dat ik het zwanger zijn nu ook wel goed vind. Ook al voel ik mij nog steeds super goed en heb ik nergens last van, ik zal het wel weer fijn vinden als de dikke buik straks weg is, mijn jas weer dicht kan en mijn spijkerbroeken weer aan kan.

Heb jij nog wat leuks gedaan de afgelopen weken? Of heb je nog leuke plannen voor dit weekend?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

14 reacties


  30 januari 2016


  Hele mooie foto`s meid, jouw nieuwe boxmobiel is wel erg leuk. Knap dat ze dat zelf heeft gemaakt! En wat spannend zeg, de laatste week zonder baby…
  Liefs  30 januari 2016


  Leuke foto’s. En wat zit je haar mooi als het vast zit, staat je goed. En super schattig die boxmobiel. Geniet nog even samen van elkaar want straks wordt het dubbel genieten als jullie kleine meid er is.  30 januari 2016


  Wat een heerlijke foto’s! Beschuit met aardbeitjes, daar heb ik zin in!


  Feinette

  30 januari 2016


  Mooie foto’s en leuk verhaal! Wat een mooie boxmobiel..


  31 januari 2016


  Dank je wel Feinette  30 januari 2016


  Nou, spannend zeg! Het is echt ontzettend snel gegaan. Ik wens je heel veel geluk en ik hoop dat alles voorspoedig zal verlopen! Liefs!


  31 januari 2016


  Dank je wel Marion!  31 januari 2016


  Hoi Dita,

  Ik spotte je blog bij KellyCaresse. Jij ook gefeliciteerd met je zwangerschap en bijna aanstaand moederschap! Leuk verslag van je bezigheden. Ik ben net als jij in februari uitgerekend, dus soms weet ik van verveling niet meer wat ik nog kan doen in en rond het het huis. Dit geeft dus weer een beetje inspiratie :-)


  31 januari 2016


  Wat leuk om te horen Nina! Dank je wel. Succes nog even met de laatste loodjes.  31 januari 2016


  Wat een leuke foto’s. Ik vind jullie interieur er altijd zo mooi uit zien!
  En wat spannend dat jullie meisje bijna komt. Ik wens je heel veel geluk!


  31 januari 2016


  Dank je wel!  31 januari 2016


  Wat een fijne foto’s en wat een spannende tijd gaan jullie tegemoet met de bevalling binnenkort. Hoop dat alles goed gaat. Het lijkt me ook wel raar om te weten wanneer je precies papa en mama gaat worden. Heel veel geluk! <3


  Gerdien

  5 februari 2016


  Allereerst gefeliciteerd met julie mooie meisje! Een vraagje, welke verf gebruikte jij voor de stempels, wil namelijk ook een deken bestempelen :)


  6 februari 2016


  Dank je wel! Ik heb acrylverf gebruikt maar ik zou je aanraden om textielverf te gebruiken.Laat een reactie achter