My Life - Januari 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.01.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 11 reacties

Weer twee weken die voorbij zijn gevlogen. Zou dit de laatste My Life post zijn zonder baby in huis? We zullen het zien. De afgelopen twee weken is mijn verlof officieel ingegaan. Vorige week zaten we 3 dagen aan huis gekluisterd omdat het heel glad was op de wegen. We konden schaatsen op de weg, dit heb ik met mijn zwangere buik zelf maar niet geprobeerd.

De eerste week verlof was heel snel voorbij, mijn vriend werkte thuis dus we dronken vaak even koffie samen ‘s ochtends, ik had genoeg te doen voor de blog, heb het huis schoongemaakt met mijn lieve mama en we moesten naar de verloskundige. Ook deze week is snel gegaan. Ik had elke dag wel een afspraak, met vriendinnen, de gynaecoloog en mijn nichtje en haar vriend kwamen gezellig langs. Ben je benieuwd wat voor foto’s ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Lieve Lana en Amigo ♥ | Zoals jullie al konden lezen waren mijn vriend en ik 3 januari 6 jaar samen en was ik 26 jaar in Nederland. Mijn vriend had als verrassing een nachtje in een hotel geboekt in Amsterdam. Zo ontzettend lief! We zaten midden in het centrum, heel leuk! :) Hier zie je mij met mijn 35 weken zwangere buik | Amsterdam is zo fijn en mooi! Ik hou er van | Bij Victoria’s Secret kocht ik deze body mist, heerlijk bloemig/fruitig

Desktop1

Een klein beetje sneeuw bij ons. Ik hou er totaal niet van maar het lijkt altijd wel mooi | Mijn vriend had zijn jas even bij de kachel gelegd om te drogen, en wie liggen er weer heerlijk op te slapen? Juist ja, Lana en Amigo… Katten baasjes zullen dit wel herkennen denk ik. Altijd worden de gekste en fijnste plekjes opgezocht om te slapen | De dag beginnen met een lekkere smoothie, heerlijk! | Fijne plaids en sjaals, ik ben er dol op! De bovenste komst van H&M Home, de middelste van de ZARA en de onderste van Pieces

Desktop2

We hadden nog een klein beetje boter in de koelkast liggen en daarmee besloot ik koekjes te maken. Ik heb ze versierd met glazuur en hagelslag. Ze waren erg lekker | Ontbijt, yoghurt met fruit en lijnzaad | Dit notitieboekje van de Action gebruik ik op dit moment om alles voor mijn blog op te schrijven. Ik ben dol op notitieboekjes, je kan er nooit genoeg van hebben | Lana ♥

Desktop3

Amigo ♥ | Armcandy of the day. De gekleurde armbandjes komen van DWH Jewelry en de grijze met M♥D komt van VanMoos. Het horloge is van Tommy Hilfiger | Ik kreeg het kraampakket van mijn zorgverzekeraar binnen. Hierin zitten kraamverbanden, matras beschermers, etc. De doos vonden onze katten wel weer heel interessant | Bij Team Confetti kocht ik dit notitieboekje. Ik zag het al op meerdere blogs voorbij komen en was erg benieuwd. Het is een heel fijn boekje die ik nog vaak zal gaan gebruiken. En het was trouwens ook weer zo leuk ingepakt!

Desktop4

Koffie en chocolade, altijd goed! | Hier lig ik aan de CTG. Maandag lezen jullie hier meer over maar ik kan al wel vertellen dat ze een poging hebben gedaan om het kindje te draaien | Nog meer chocolade. Dit is een van ons favoriet, ik nam deze een keer mee als toetje voor ‘s avonds bij de thee en ondertussen wat ideeën opschrijven voor de blog | Mijn lieverd en ik ♥ Een snelle selfie, ik wilde even kijken hoe mijn lipstick er opzat. Deze had ik net nieuw gekocht

Desktop5

We kregen vrienden te eten en ik besloot om weer eens een pan nasi te maken. Ik gebruik nooit meer pakjes en zakjes, zo veel leuker om zelf kruiden samen te stellen | Deze 2 lakjes kocht ik afgelopen week. De blauwe is van Miss Sporty, het is de 545 Happy Blue Day. De lichtblauw/grijze is een lak van Essence, de 04 Semi Matt. De Miss Sporty lak dekt pas goed met 3 laagjes, die van Essence in 2 laagjes en heeft een matte finish | Mooie quote van Sukha Amsterdam, deze hangt op de slaapkamer | Ons lieve schoonzusje heeft dit prachtige schilderij gemaakt voor de babykamer. We zijn er zo blij mee! Mijn zwager heeft het zo mooi rond gemaakt. Het komt te hangen boven de commode en het schilderij past perfect bij de kleur van de muur

Desktop6

Op de blog van Bibian en Manon zag ik dat Bibian de geboorte pakjes voor in de vluchttas in ziplock zakjes had gedaan. Dit is een hele handige tip die ik zelf nu ook gebruikt. De tas is voor een groot gedeelte al ingepakt en ook de geboorte pakjes zijn al uitgezocht | Ook staat het wiegje helemaal klaar voor de baby | ♥ Liefde voor deze foto. Deze staat als achtergrond op mijn laptop | Afgelopen maandag had ik een hele gezellige middag met Elise van dit leuke Youtube kanaal. Elise woont in Leeuwarden en we volgen elkaar al een tijdje. Ze maakt hele leuke filmpjes, diy’s, kookvideo’s, shoplogs en meer. We hebben samen geluncht bij de Bagels en Beans en zijn nog even de stad in geweest

Dat was het weer voor deze keer. Komend weekend hebben we een feestje van vrienden, gaan we even langs mijn zwager en schoonzusje en volgende week ga ik langs een collega vriendin en heb ik weer een afspraak bij de gynaecoloog. Zoals ik al zei komt er maandag weer een zwangerschapsupdate online. Als je benieuwd bent waarom ik naar de gynaecoloog moet en als je meer wilt weten over hoe de afgelopen weken gingen qua zwangerschap moet je maandag even terug komen op de site.

Heb jij nog wat leuks gedaan? Of ga je dit weekend nog wat doen?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

11 reacties


  15 januari 2016


  Dat notitieboekje ziet er wel erg leuk uit! Wat lief dat je vriend je mee heeft genomen naar Amsterdam!
  Liefs


  Moniek

  15 januari 2016


  Nou jij bent lekker aan het genieten van je verlof! Heerlijk zeg! Nog maar lekker genieten van de laatste loodjes tot de kleine komt! En Thanks voor vanMOOS. vermelding?

  Dita Rithika

  15 januari 2016


  Dank je wel Moniek!  15 januari 2016


  Dat ziet er allemaal super leuk uit!
  Heel veel succes met de laatste lootjes:)
  Liefs xx  15 januari 2016


  Jeetje, wat gaat het ineens super hard zeg. Nu al met verlof, sterker nog: je eerste weken zitten er al op! Geniet van de laatste loodjes, gaat vast lukken!

  Dita Rithika

  15 januari 2016


  Ja de tijd gaat zo snel. Nog even en dan kan jij ook lekker genieten van je verlof.  15 januari 2016


  Ooh, lekker dat je zo van je verlof geniet. Goed zeg! En wat een leuke foto’s, ik zie allemaal leuke spulletjes voorbij komen. Dat notitieboekje van team confetti heb ik ook al op verschillende blogs gezien. Heb je ‘t ondertussen al in gebruik? Het is haast te mooi om te gebruiken, haha.

  Dita Rithika

  16 januari 2016


  Ja leuk is dat boekje he? Ik heb het al gebruikt.  16 januari 2016


  Wat een heerlijke diary! Heel veel succes met de laatste loodjes en lekker genieten van je verlof!

  Dita Rithika

  16 januari 2016


  Dank je wel!  16 januari 2016


  Heel herkenbaar dat katten altijd op de meest gekke plekjes moeten liggen, haha! Onze oude poes Mimi, die compleet wit was, was ook altijd erg grappig om in de sneeuw te zien. Dan zag je namelijk alleen twee groene oogjes.
  Wat lief dat je mijn kanaal noemt! :) Ik vond het een gezellige middag!Laat een reactie achter