My Life - Januari 2016 #1 en een bijzondere dag! ♥ - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.01.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 15 reacties

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven. De 1e My Life post van het jaar 2016! Ik hoop dat jullie allemaal een goede jaarwisseling hebben gehad.

Voor nu eerst even een foto van deze lieve mensen ♥ Vandaag ben ik 26 jaar in Nederland. Een dag die altijd heel bijzonder voor mij zal zijn. De dag dat ik vanuit New Delhi bij de liefste heit en mem kwam hier in Friesland. Een paar jaar later kwam hier ook mijn lieve zusje wonen. Maar ook de dag dat ik, 6 jaar geleden een relatie kreeg met mijn lieve vriend. 3 Januari, een hele bijzondere dag.

Ook gaan mijn gedachten altijd even naar mijn biologische moeder. Zou ze nog aan mij denken, hoe zou het met haar zijn? Ooit hoop ik haar eens te mogen zien, haar te kunnen vertellen dat ik veel respect heb voor haar keuze om mij af te staan en hoop ik haar ons kindje te mogen laten zien. ♥

151229114432-01

Deze mooie tekst vond ik op internet en vond ik erg toepasselijk voor deze dag. Het is een originele tekst die een beetje aangepast is door deze leuke Instagrammer. Zij is ook geadopteerd en ik volg haar al een tijdje met veel plezier. Ze maakt prachtige foto’s van haar dochtertje, outfits, etc.

Heit en mem,♥
Our skin doesn’t match.
I don’t have your eyes or mouth and our faces aren’t the same shape.
You don’t know what it’s like to look at me and catch a glimpse of yourself as a child.
What I see in you is far more beautiful than that.
Our skin may not match, but we match hearts.

De afgelopen 2 weken had ik op 2 middagen werken na, lekker vakantie. Ik heb afgesproken met vriendinnen, kerst gevierd en genoten van de gezelligheid met familie. Lees verder voor meer foto’s. Desktop

Deze sjaal kocht ik laatst bij de Zara, hij is zo lekker warm en erg groot. We gebruiken deze vaker als dekentje dan als sjaal maar ik ben er zo blij mee – Relax! Rituals kaars en een fijn tijdschrift die ik bij de Rituals kreeg – Een van mijn favoriete mokken, ik ben dol op Blond Amsterdam – Bij ons in het dorp zit een bakker die heerlijke producten verkoopt. Omdat ik vaak alles bij de supermarkt koop komen we er niet heel vaak maar laatst was het brood op en besloot ik even bij de bakker wat halen. Ik nam ook nog wat andere spullen mee, zo lekker!

Desktop1

Nieuwe sneakers. Na lang twijfelen toch deze Nike sneakers gekocht. Ik ben er erg blij mee! – Via Instagram volg ik iemand die zelf babyspullen haakt. Bij haar kocht ik een mutsje en sokjes – Relaxen met fijne tijdschriften, ik hou er van – Deze champagne van de Hema dronk ik met de feestdagen.

Desktop2

Lieve Lana en Amigo ♥ – De 1e babykleertjes zijn gewassen. Ik zal binnenkort het 2e deel wassen en dan is alles klaar – Voor kerst gaf ik mijn ouders/schoonouders een kleinigheidje. Ik vind het altijd zo leuk om het mooi in te pakken, dit keer dus helemaal in kerstsferen – Vorige week gingen mijn vriend en ik even naar Lemmer toe. Het was niet heel mooi weer maar we hadden toch zin om even uit te waaien. We hebben lekker langs het strand gelopen en thuis dronken we een warme chocomelk met slagroom.

Desktop3

Samen met mijn liefste!! ♥ –  Strand in Lemmer, zo fijn om uit te waaien op het strand – En zoals ik al zei, warme chocomelk met slagroom – De box staat in de kamer. De grote doos stond steeds in de werkkamer en ik had nu mooi tijd om de box in elkaar te zetten. De box is van Bopita, het is de box Brent, zonder lade. De boxzak en het boxkleed zijn van Koeka.

Desktop4

Lana en Amigo ♥ Ze vinden het zo leuk om samen te chillen – Laatst schreef ik al een stukje over de nieuwe hotspot bij ons in het centrum, By Kees. Samen met lief vriendinnetje Suzanne ging ik hier even wat drinken. Ik nam eerst een lekkere caramel koffie en daarna deze ice tea met een lemon taartje. Zo lekker allemaal – Blij met mijn nieuwe sneakers – Thuis genieten van een kop thee met een stroopkoek. Maandag gaan we weer gezond eten, haha… Zo rond de feestdagen is er echt te veel lekkers!

Desktop5

Met oud en nieuw bakten mijn vriend en ik oliebollen. We hadden de vuurkorf er bij aan, zo gezellig – Frituren doen we eigenlijk nooit maar voor nu vond ik het leuk om te doen – De oliebollen smaakten ook erg goed. We bakten niet alleen voor ons zelf, ook mijn zwager en schoonzusje, buren, schoonouders, mijn moeder en haar man en opa en oma kregen oliebollen – Ook de volgende dag waren ze nog erg lekker!

Dit waren de foto’s alweer die ik heb gemaakt de afgelopen 2 weken. Ik ga deze post nu afsluiten, ontbijten en dan gaan we weg. Ik ben zo benieuwd wat mijn vriend heeft geregeld. Het wordt vast een heel leuk weekend! Jullie horen het zeker in de volgende My Life post wat we hebben gedaan.

Heb jij nog wat leuks gedaan de afgelopen weken?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

15 reacties


  3 januari 2016


  Die tekst is heel erg mooi! Gefeliciteerd met jullie 6 jarig jubileum. Al die schattige roze babykleertjes… Zo leuk!
  Liefs

  Dita Rithika

  3 januari 2016


  Dank je wel!  3 januari 2016


  Wat een prachtige tekst. Wat bijzonder dat de deze dag om meerdere redenen zo bijzonder voor je is. Ik woon zelf ook in Friesland, leuk om nog een blogger uit het noorden te zien. Ga je zeker even volgen!

  Dita Rithika

  3 januari 2016


  Dank je wel Marijke, zeker leuk om meer bloggers uit het noorden tegen te komen.  3 januari 2016


  Gefeliciteerd met je aankomstdag . Dit blijft altijd een speciale dag! En gefeliciteerd dat jullie 6 jaar samen zijn!

  Dita Rithika

  3 januari 2016


  Dank je Deepa!  3 januari 2016


  Wauw, die tekst is zo mooi! <3 Gefeliciteerd met alle mooie dingen lieve Dita.

  Dita Rithika

  3 januari 2016


  Vond ik ook :)


  Feinette

  3 januari 2016


  Een bijzondere dag voor jullie vandaag, gefeliciteerd! Zo te lezen heb je een leuke week gehad, mooie foto’s ook!
  Tweede kerstdag ben ik nog in Lemmer geweest, mijn pake en beppe wonen daar. Maar het is idd fijn om altijd even naar Lemmer te gaan. Je kunt er mooi wandelen.

  Dita Rithika

  3 januari 2016


  Dank je meid. Lemmer is inderdaad altijd leuk.  3 januari 2016


  Wat een bijzondere dag moet dit voor je zijn. Geniet er maar van! Wat leuk dat jullie in Lemmer waren, mijn vriend komt daar vandaan. Fijne foto’s :)  3 januari 2016


  Wat een prachtige tekst is dat Dita! Wauw! Onze box staat nog niet, komt over een paar weken. Ik zit ook te twijfelen om sneakers te kopen, maar lijkt me koud met deze temperaturen hihi. Lieve foto’s met je ouders, je zusje en je vriend. Fijne avond nog!

  Dita Rithika

  3 januari 2016


  Dank je wel Cindy!  4 januari 2016


  Wauw, die tekst is echt heel erg mooi! Wat fijn dat je het zo ervaren mag!  4 januari 2016


  Die tekst is heel erg mooi, en inderdaad, een hele bijzondere dag!Laat een reactie achter