My Life - Februari 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
27.02.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 10 reacties

Tijd voor de 2e My Life post van februari. De afgelopen 2 weken was ik lekker thuis samen met mijn vriend. Hij had in totaal 3,5 week vrij i.v.m. de geboorte van onze dochter. Heerlijk om zo lang samen vrij te zijn en een beetje in ritme te komen. Ben je benieuwd naar de foto’s? Lees dan verder.

Desktop

Bij de Wibra hadden ze zoveel leuke baby en kinder spullen. Ook voor de babykamer en kleding. Ik heb ook een aantal spullen gekocht. | Lieve Lana en Amigo ♥ | Selfie! Lekker weer wat make up op en mijn gewone kleding weer aan kunnen. | Fruit, Love it!

Desktop1

Knuffelen met mijn lieve meisje ♥ | Deze mooie birthposter kregen we van mijn lieve zwager en schoonzusje. Later wellicht nog wat meer op de blog hierover. Ik ben er heel blij mee. | Mila kreeg van de opa en oma van mijn vriend dit mooie armbandje, haar naam en geboortedatum staat er in gegraveerd en er hangt een vlinder aan. | Van mijn tante kregen we dit mooie witte kleed. Ze heeft het zelf gemaakt, zo knap! De boxzak is van Koeka.

Desktop2

Ik had zin om iets te bakken en besloot een cake te maken. Lekker met een kopje thee. | En warme chocolade melk, heerlijk na een lange wandeling. | Bij Coolblue bestelden we een nieuw koffieapparaat. We hadden een Senseo, dit was al een 2e hands apparaat maar die lekte steeds water en je moest er flink op drukken om nog een goed bakje koffie te krijgen. We besloten een nieuwe te kopen en zijn voor een Nespresso gegaan. Zelf drinken we niet veel koffie, hooguit 1 bakje per dag maar dit moet dan wel een lekker bakje zijn natuurlijk ;) | Baby stuff. Deze fles van Dr Brown’s is echt heel fijn. Ook die poedertorens zijn zo handig. Zeker een tip voor als je flesvoeding geeft.

Desktop3

Bij het koffieapparaat zaten ook 16 cups om te testen. Dit zijn de originele Nespresso cups maar ik heb nu ook al een paar van de Lidl gekocht. Dit is veel goedkoper en even lekker. | De Senseo hadden we nooit op het aanrecht staan maar deze laten we wel staan, staat best mooi zo bij de waterkoker vind ik. | Omdat ik zin heb in de lente en in de zomer heb ik weer wat mooie bloemen in huis gehaald. Alweer tulpen, ik vind ze zo mooi! Echt mijn een van mijn favoriete bloemen op dit moment. | Lieve Mila! ♥ Zoals je ziet is het shirtje vies, hierna snel een schone aangedaan. Ze spuugt gelukkig niet heel vaak.

Ik heb zoals je ziet 2 heerlijke weken gehad. Lekker relaxt thuis en genieten van elkaar. Vanavond gaan mijn vriend en ik voor het eerst weer even samen weg. Ik vind het heel belangrijk om samen ook dingen te blijven doen en vanavond gaan we lekker uit eten. Mila gaat naar opa en oma. Die vinden het ook erg leuk om op te passen. Ik hoop dan ook dat wij regelmatig samen nog dingen gaan doen.

Komende week heb ik niet veel op de planning staan. Mijn vriend begint weer met werken en ik ben dus voor het eerst echt alleen met Mila. Maar dat komt ook wel goed, ik ga er lekker op uit met haar en spreek wat af met vriendinnen.

Heb jij nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

10 reacties


  27 februari 2016


  Leuk om te zien en je hebt weer hele mooie foto’s gemaakt. Wat ziet je leven er dan toch ineens anders uit met zo’n mooie kleine meid erbij.


  29 februari 2016


  Dank je wel Marion!  27 februari 2016


  Die lekkere koffie binnenkort maar eens proeven dan! ? en veel plezier vanavond samen! Xx  27 februari 2016


  Leuke foto’s , en wat hebben jullie toch een mooi meisje !!! Veel plezier vanavond samen. En Mila is in goede handen. Dus lekker genieten van jullie etentje.  27 februari 2016


  Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Mooie naam! Zo schattig die kleertjes!


  29 februari 2016


  Dank je wel Dionne.


  Margreet

  27 februari 2016


  Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Het klinkt allemaal super relaxed zeg! Fijn dat je zo’n goede kraamperiode hebt. Dat is wel eens anders :-D.
  Wij hadden ook precies dezelfde flessen en voedingstorentjes. Heel handig en goed inderdaad.  28 februari 2016


  Zo’n luxe koffiezet apparaat is echt heerlijk, de koffie is een stuk beter dan van Senseo vinden wij. Gezellige weken zo samen!  28 februari 2016


  Wat heerlijk dat je vriend zoveel vrij had, hier gaat dat echt niet lukken. Die wolk van de Wibra heb ik ook! Ik kan ook niet wachten om weer mijn normale kleding aan te doen, alhoewel ik dat nu ook nog wel heb hoor (alleen mijn broeken niet). Ondanks dat ik borstvoeding wil geven, heb ik ook die poedertorens in huis.


  29 februari 2016


  Ja het was zo fijn dat hij zo lang thuis was. Jammer dat dat bij jullie niet gaat lukken.Laat een reactie achter