My Life - Februari 2016 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.02.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Het is weer tijd voor een nieuwe My Life post. De eerste van februari. Wat een gekke maar mooie weken waren het de afgelopen weken. Onze dochter is alweer meer dan een week oud en we genieten volop. Afgelopen woensdag was de kraamverzorgster voor de laatste keer en ook dat voelde wel goed. We kunnen nu lekker met z’n 3en ritme krijgen in de dag en genieten van elkaar. We hadden overigens een leuke kraamzorg, dus dat was prima. Ik heb de afgelopen weken niet heel veel foto’s gemaakt. Dit omdat we 2 nachten in het ziekenhuis hebben gelegen en ik vooral de eerste paar dagen niet echt dacht aan foto’s maken maar dat zullen jullie wel begrijpen. Ik zag dat het ook nog wel meeviel en wel redelijk wat foto’s heb voor deze post.

Desktop

Een detail van de babykamer. Ook al ligt Mila nog bij ons op de kamer, ik ben erg blij met de babykamer. | Deze sieraden kocht in de sale bij de WE. Ik wilde al lange tijd van die minimalistische oorbellen, en bij de WE vond ik ze. | De laatste buikfoto, zo gek dat we toen al wisten dat Mila die woensdag geboren zou worden. | En daar was ze dan! Wat bijzonder. Als ik terug denk aan die dag is alles als een roes voorbij gegaan. Sowieso de eerste week trouwens.

Desktop1

Deze lipstick van Essence kocht ik laatst. Het is een dupe van MAC Faux. Ik wilde weten of die kleur wel bij mij zou passen. En ja, de kleur is prachtig! Ik ben er erg blij mee. Wellicht koop ik binnenkort ook nog eens die van MAC. | Laatste foto van ons samen zonder dat we een dochter hadden. | Kleertjes voor mijn kleine meisje klaarleggen voor de volgende dag is altijd leuk. Er is zoveel leuks en mooist! | Deze fijne producten kreeg ik van Naïf om te reviewen. Binnenkort meer op mijn site.

Desktop2

De dag voor de keizersnede wilde ik dit vloerkleed nog kopen. Bij ons in de Karwei winkel was deze uitverkocht dus moesten we nog naar een andere winkel rijden. Maar wat ben ik er blij mee! | Knuffelen met mijn kleine meid. Dit was nog in het ziekenhuis. | Bezig met de geboortekaartjes. Hier zullen jullie binnenkort ook meer over lezen op de blog. | Ook al eet ik het deze dagen wat vaker dan normaal, het blijft lekker. Beschuit met muisjes :)

Desktop3

Mijn lieve meisje in de box. Ze draagt hier een pakje van Noppies. | We hadden een aantal bossen bloemen gekregen. Het grootste gedeelte was nu uitgebloeid maar er zaten nog een paar mooie bloemen tussen. Zonde om weg te gooien dus die doe ik altijd in kleine vaasjes. | Gister gingen we voor het eerst naar buiten. Heerlijk om weer lekker te wandelen. Ik heb dit echt gemist. Zelf ben ik ook een week bijna niet buiten geweest dus dit was echt super. Ons meisje vond het ook heerlijk. Ze lag lekker te slapen in de wagen. | Lieve Lana ♥ De katten kregen ook wat minder aandacht de eerste dagen maar ze wennen steeds meer aan de nieuwe situatie. Ik probeer ze nu ook weer lekker veel aandacht te geven door vaak met ze te knuffelen.

Desktop4

Mila lag voor het eerst in de box. Lana en Amigo waren erg nieuwsgierig naar haar. | Ook mijn lieverd vond het heerlijk om met Mila te wandelen. Hij is echt een top papa! Zo lief voor ons ♥ | Naast beschuit met muisjes hadden we ook zoenen met muisjes. Erg lekker. | Lieve Amigo ♥

Dat waren de foto’s van de afgelopen 2 weken. Zoals je ziet staat ons leven nu veel in het teken van ons meisje. We beginnen nu wel wat meer ritme te krijgen en ook andere dingen om ons heen gaan ons weer meer interesseren maar de eerste week ben je vooral bezig met hoe alles gaat.

Zoals ik al zei is mijn vriend echt super lief voor ons. Hij helpt mij goed met alles en verzorgd Mila super. Hij is echt de beste papa die ze maar kan wensen ♥ En zo mooi om die 2 samen te zien.

Nu genoeg baby praat. Ik ben erg benieuwd hoe het met jullie gaat!

Heb jij nog wat leuks beleefd?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

5 reacties


  12 februari 2016


  Wat een mooie foto`s, die kleren van Mila zijn zo schattig! Ik kan nu al helemaal niet wachten tot het bij mij ook zover is!
  Liefs  12 februari 2016


  Wat leuk om jou blog te lezen! Fijn dat de eerste week zo goed verlopen is. Zelf stond ik met tranen in mijn ogen toen de kraamhulp wegging, van nu moet ik het echt alleen doen…
  Geniet van deze bijzondere tijd en van jullie gezinnetje!
  Liefs Jessica  12 februari 2016


  Wat leuk om te zien. Lijkt me heerlijk om voor het eerst met je mini naar buiten te kunnen! Mila ziet er prachtig uit, ik vind haar naam ook erg mooi!  12 februari 2016


  Wat een leuke foto’s! Zo te zien genieten jullie volop, top! Ik wens jullie alvast een fijn weekend.  12 februari 2016


  Wat bijzonder allemaal zeg, heerlijk ook om te lezen. Ik kan me zo voorstellen dat je geniet. En al buiten geweest met Mila, wauw! Hoe gaat het met jou en het herstel? Gaat het een beetje? Heel fijn weekend!Laat een reactie achter