My Life - December 2015 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
19.12.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 11 reacties

En toen was het al weer tijd voor de 2e My Life post van December. Sinterklaas is weer een tijdje uit het land en de kerst staat voor de deur. Heerlijk die gezelligheid, lichtjes, kaarsjes en samen zijn met familie.

De afgelopen 2 weken waren mijn laatste echte werkweken. Van mijn werk op school heb ik nu al verlof en ook op de BSO hoef ik niet meer op mijn eigen locatie te werken. In de vakantie gaan de BSO kinderen naar een andere locatie en daar werk ik nog 2 middagen. We hadden de kerstmusical op school. Wat deden de leerlingen het goed! Toppers zijn het :) En in de afgelopen week was het lekker druk met allerlei dingen buiten werktijd om. Kerstborrel, schoonmaken van de BSO en we hadden een fotoshoot. Benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

My Life - December 2015 #2

Bij de Jumbo zag ik laatst weer eens tulpen staan. Een van mijn favoriete bloemen. De bloemen van de Jumbo staan altijd erg lang maar deze tulpen vond ik wat tegenvallen. Zal vast aan de tijd van het jaar liggen | Ontbijt met fruit, ik hou er van! Dit was kiwi, banaan en passievrucht | Mijn lieverds ♥ | En nog een lieverd, mijn zusje. Ik ben zo dol op haar!

My Life - December 2015 #2

Na een dagje werken is er niets fijner dan thuis komen en een grote kop thee drinken. Mijn favoriete mokken zijn die van Blond Amsterdam. Lekker groot en vrolijk | 6 December hebben wij gelijk de kerstboom opgezet. Ik vind het zo gezellig. In de boom heb ik witte, zilver/grijze en houten accessoires | Voor Sinterklaas hadden we met mijn schoonouders, zwager en schoonzusje loodjes getrokken. Mijn zwager had mij, hij had een heel lief gedicht geschreven dat betrekking had op ons kindje en deze leuke cadeautjes kreeg ik. Ik ben er erg blij mee | Wat was het steeds lekker weer, dit is ons uitzicht vanuit de woonkamer. Het lijkt nu net of wonen we helemaal in de middle of nowhere maar dat is niet het geval. We wonen op een leuk buurtje met buren vlak naast ons maar toevallig wel een vrij uitzicht. Het enige nadeel is dat ons huis heel dicht op de weg staat, daarom heb ik de gordijnen ook vaak veel dichter anders heb je zo’n inkijk. Maar buiten dat wonen we hier heerlijk.

My Life - December 2015 #2

Lieve Lana en Amigo zitten lekker te relaxen in de zon | Wat kerst in huis, benieuwd wat ik nog meer in huis heb qua kerstspullen? Bekijk dan deze post | In bad, ik hou er van! Ook al hebben we nu zelf een bad, ik blijf het een luxe vinden. Ik doe wel altijd wat lekkers in bad. Een bubblebar of bruisbal. Dit keer ging ik voor een van Lush. I Love Lush! ♥ | Eindelijk kocht ik een nieuwe laptop. Mijn vriend heeft zijn werklaptop en we hadden een gewone computer die we aan hadden gesloten op het tv scherm. Maar ideaal was het niet. Ik zat vaak te werken voor mijn blog, voor het grote tv scherm. En aangezien die computer al jaren oud was en de laatste weken steeds uitviel hebben we een nieuwe laptop gekocht. Nu kan ik fijn werken aan tafel.

My Life - December 2015 #2

Bij ons in het centrum is een nieuwe koffie/eet gelegenheid gekomen, By Kees heet het. Ik ging er samen met een vriendin wat drinken. Ik nam de verse munt thee en een heerlijke no cheesecake. Alle sweets zijn daar suikervrij, glutenvrij etc. Binnenkort komt er een artikel over op mijn blog want nieuwe hotspots zijn altijd leuk om te ontdekken! | Ik zei zonet al, ik hou van Lush! Laatst deed ik weer eens een bestelling. Zo jammer dat Lush geen filiaal in het noorden heeft. Vaak bestel ik 3 á 4x per jaar iets bij ze. Soms ook via de Engelse site, als de wisselkoers gunstig staat. Scheelt soms echt een aantal euro’s. Ook hier volgt binnenkort een artikel over op mijn site | Ik maakte een pan vol met pasta zodat we er 3x van kunnen eten. Dit vind ik altijd handig, vooral op dagen dat we snel moeten | Gezelligheid met kaarsjes. Ik brand ze nu elke dag en als ik thuis ben vaak ook overdag.

My Life - December 2015 #2

Met mijn vriend ging ik naar Leeuwarden toe. Je kon hier al zien dat ik wat kocht bij de Sissy Boy en Rituals. Aan het einde van de middag gingen we nog even wat drinken bij het DE café. Ik nam een choco koffie met een cheesecake | En nog meer eten. Allemaal ook niet heel gezond zie ik nu. Ligt vast aan de tijd van het jaar ;) Maar als lunch maakte ik laatst een pannenkoek want het brood was op | Van mijn lieve collega’s op de BSO kreeg ik dit pakket met spulletjes voor onze baby omdat ik met verlof ga. Zo ontzettend lief! | Extra dikke Viva en Flair, heerlijk om tijdschriften te lezen.

My Life - December 2015 #2

Tijd voor het kerstpakket! Dit was het pakket van mijn vriend. Hij had een pakket met allemaal eten en een bluethooth speaker. Ik had van de kinderopvang organisatie ook een heerlijk pakket met eten | Nog meer leuke spullen voor de baby. Dit kreeg ik van een collega op school en van een gezin waarvan ik het meisje in de klas heb, zo ontzettend lief! | Nog meer ongezonde dingen, taart! | Op de laatste schooldag maakten we deze kerstbomen met de leerlingen. Ze zijn allemaal heel mooi geworden.

My Life - December 2015 #2

Tijd voor koffie. De mok is van Xenos | Gister was ik vrij en mijn vriend had vergadering op kantoor in Groningen. Het bedrijf waar hij werkt zit zo goed als in de binnenstad dus ik ging even mee. Die 2 uurtjes dat hij vergaderde ben ik de stad in geweest. Groningen is zo’n leuke stad! | Ik kocht weer eens een paar takken met besjes, staat zo leuk en kerstig | En zoals ik al zei hadden we fotoshoot. Een van mijn beste vriendinnen is fotograaf. We hadden de shoot in de natuur, erg mooi! Dit is even een sneak peak. Later volgt de rest.

Dit waren de foto’s die ik heb gemaakt. Komende 2 weken worden vast ook weer erg leuk en gezellig. Vanavond hebben we een feestje en morgen gaan we uit eten met de opa en oma van mijn vriend. Komende maandag hebben we de laatste echo bij de verloskundige. Ik heb echt weer zin om naar de baby te kijken, het is voor mijn gevoel alweer zo lang geleden. Verder ga ik afspreken met vriendinnen en moet ik dus nog 2 middagen werken. En natuurlijk kerst. Gezellig met familie samen zijn ♥

Heb jij nog leuke plannen met kerst?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

11 reacties


  19 december 2015


  Ik ben niet zo van de fotoshoots, maar die foto van jullie brengt mij toch wel aan het twijfelen. Wat een prachtige foto!
  Liefs

  Dita Rithika

  19 december 2015


  Dank je wel Tineke! Ik ben erg van de foto’s, en ja met een top fotograaf als vriendinnetje is dat ook wel heel leuk :)  19 december 2015


  Die foto van jullie van de fotoshoot, wat is die ontzettend lief zeg. En wat heb je veel heerlijke Lush producten. Wat een heerlijke foto’s zeg, ik hou er van! Eén van de redenen dat ik vaak op je blog kom

  Dita Rithika

  19 december 2015


  Aah lief, dank je wel Cindy!  19 december 2015


  Wat een lieve foto’s! En in deze feestperiode mag je ook wel wat lekkers eten toch? Gewoon genieten :)  20 december 2015


  Groningen is zeker een leuke stad! Kom er zelf ook heel graag. Zoveel leuke winkels!  21 december 2015


  Wat een super mooie foto van de shoot ! De eerste kerstdag ga ik gezellig bij m’n ouders eten en de tweede kerstdag misschien uiteten samen met m’n vriend.

  Dita Rithika

  21 december 2015


  Wat gezellig Deepa! :)  21 december 2015


  Die foto van de fotoshoot is super mooi!  21 december 2015


  Oh tulpen! Van de week vroeg ik mij al af wanneer deze weer verkrijgbaar zouden zijn. Mijn lievelingsbloemen :) De laatste foto van jou en je vriend is echt prachtig, heel mooi.

  Dita Rithika

  22 december 2015


  Dank je wel Saskia!Laat een reactie achter