My Life - December 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.12.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Het is weer tijd voor een nieuwe My Life post. De 1e van december, we zijn al weer aangekomen in de laatste maand van het jaar. Vinden jullie de tijd ook niet snel gaan? De afgelopen weken heb ik weer lekker gewerkt, zowel op school als op de BSO. De kinderen (vooral op de BSO) zijn helemaal in de ban van Sinterklaas en op school zijn we druk met het oefenen van de kerstmusical. Erg leuk allemaal! Ook heb ik afgesproken met een lief vriendinnetje en was ik thuis druk bezig met het maken van de Sinterklaas surprises. We hebben gister Sinterklaas met mijn klas gevierd en vanavond vieren we het met mijn schoonouders, zwager en schoonzusje. Zo gezellig allemaal! Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt, lees dan verder.

Desktop

Ik maakte Milky Way en Snicker cookies. Deze aten we met een kop thee en koffie. Totaal niet gezond maar zo lekker! | Even een foto van mijn buik, hier was ik bijna 30 weken zwanger. Komende maandag al weer 31 weken. Er verschijnt maandag weer een update :) | Gezelligheid in huis, ik hou er van ♥ Elke avond gaan de kaarsjes aan, ook als ik alleen thuis ben. | Lunch, een vers sapje met een broodje belegd met heksenkaas en komijnekaas.

Desktop1

Dit plaid en kussenhoes heeft de vrouw van mijn vader gemaakt voor de baby. Ik ben er zo blij mee! | Lieve Lana ♥ | Ik had weer zin in bloemen in huis dus ik kocht een bos lelies. Altijd fijn om mooie bloemen in huis te hebben. | Leuk aan abonnee zijn van Flair, zo nu en dan een gratis extra zoals dit leuke winterboek.

Desktop2

Surprises maken. | En boodschappenlijstjes voor het Sinterklaas feest en de wekelijkse boodschappen. Ik maak altijd een weekplanning qua eten, scheelt een hoop eten weggooien en is erg handig. Doen jullie dit ook? | Relaxen op de bank, ook heel fijn! | Dit mooie armbandje liet ik maken bij vanMOOS. Moniek, die de armbandjes maakt ken ik als moeder van een leerling op school. Ze maakt sinds kort deze en nog andere armbandjes. Ook wordt het erg mooi in gepakt als je het ontvangt, altijd leuk. Neem zeker even een kijkje op haar Facebook pagina.

Desktop3

Dit is de surprise die ik kreeg van een van mijn leerlingen. Een hele mooie babyfoon met als cadeautjes veel leuks voor de baby. | Even een kop ijskoffie met chocotruffels. | Cadeautjes, maar voor wie? Ik vertel het nog niet want misschien lezen ze dit. | Lieve Amigo was door het kattenluikje aan het spelen met Lana. Zo schattig.

Desktop4

Lieve Amigo ♥ Lekker verstopt achter de kussens op de bank. | Bingo op de BSO. Erg leuk en gezellig. | Wentelteefjes als lunch, lekker! | En een bakje koffie. Sinds ik zwanger ben drink ik bijna dagelijks een kopje koffie. Voorheen dronk ik bijna nooit koffie maar ik vind het nu heerlijk.

Vanavond gaan we dus Sinterklaas feest vieren met mijn schoonfamilie. Altijd erg gezellig! Morgen heb ik de een na laatste yoga les en wil ik de kerstboom op gaan zetten. Ik moet nog 2 weken werken voor ik met verlof ga op school. In de kerstvakantie moet ik alleen mijn BSO uurtjes werken maar dat vind ik ook altijd wel erg gezellig zo rond kerst. Komende week heb ik verder niet veel plannen.

Ga jij nog wat leuks doen of heb je nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

4 reacties


  5 december 2015


  Wat een mooie stoel en wat zijn die cadeautjes mooi ingepakt!


  Moniek

  5 december 2015


  Heel leuk om je blog te volgen!?Fijne Sinterklaasavond! En Thanks voor het laten zien van je vanMOOS. armband in je blog! Liefs Moniek

  Dita Rithika

  5 december 2015


  Dank je wel Moniek. :)  5 december 2015


  Veel plezier vanavond! Ik vind “We love winter” van Viva en Flair ook een leuk cadeautje, ook ik heb een abonnement op Flair. Lekker lezen!Laat een reactie achter