My Life - Augustus 2015 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
29.08.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Heej lieve mensen, vandaag weer de My Life post #2 van augustus. De afgelopen twee weken zijn de zwangerschaps posts online gekomen op mijn blog. Ik kreeg er erg veel leuke en lieve reacties op, dank jullie wel! ♥ Ik heb weer lekker gewerkt en ook daar reageerde iedereen super positief. Vandaag weer een aantal foto’s die ik heb gemaakt.

Desktop

Nog even lekker te varen geweest met mijn lieverd. Erg fijn maar oh wat waaide het hard vorige week zondag – De kinderen op het werk hadden allemaal auto’s in de auto garage geplaatst. Ik moest er per se een foto van maken, dus bij deze ;) – Onze woonkamer, zo lekker om lekker te chillen hier – Dit mooie boeket kreeg ik van mijn vriend, zo lief!

Desktop1

Pakketje van Lush, het ruikt zo lekker. Binnenkort meer hierover op mijn blog – ♥ Flowers – Babykleertjes, zo leuk om spulletjes te kopen voor de baby – Lana heeft een nieuw plekje ontdekt.

Desktop7

@Work – Lekker vers fruit gehaald van de markt – En wat minder gezond, een Ice Frappé van de MC. Deze zijn zo lekker! – Varen

Desktop8

Ontbijtje, melk met een croissant. Zo nu en dan zo lekker – Lieve Lana ♥ – Allemaal leuke tijdschriften lezen over baby’s en zwangerschap – Pizza time!

Desktop9

Lieve Amigo ♥ – Selfie – Snack, thee met een koek – Heerlijk dat mooie weer :)

Hoe was jullie week?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

4 reacties


  29 augustus 2015


  Wat een leuke foto’s! Die babykleertjes zijn zo snoezig!



  31 augustus 2015


  Ten eerste van harte gefeliciteerd met het je zwangerschap, geniet ervan. Ik lees vaker je blog maar vond het leuk om even te reageren.

  Dita Rithika

  31 augustus 2015


  Wat lief, dank je wel!



  1 september 2015


  Leuke foto’s zo te zien ben je optimaal aan het genieten van alles. Wie weer hen jij binnenkort ook wel allemaal auto’s in je woonkamer haha of Barbie poppen. Liefs Lisanne



Laat een reactie achter