My Life - April 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.04.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 8 reacties

De maand april is al weer bijna voorbij. Nog een dikke week en dan is het mei. De tijd vliegt. Mila is nu 11 weken, mijn verlof zit er officieel op en we hebben steeds meer mooie lente dagen. Omdat ik ook op een basisschool werk heb ik nog 2 weken extra vrij. Wel moet weer werken op de BSO maar dat vind ik alleen maar leuk. Ik heb er zin in om weer te gaan werken! Afgelopen weken heb ik ook weer een aantal foto’s gemaakt (Wel veel baby gerelateerde foto’s zag ik net, mja dat heb je als mama ;)). Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Desktop

Kaarsjes, ik hou er van. Lekker een kop thee er bij en een fijn tijdschrift. Even me time. | Deze slinger met Mila haar naam maakte ik zelf. De roze/grijze slinger kreeg ik van een vriendin. | Lieve Lana ♥ | Lieve Amigo ♥

Desktop1

We aten weer eens Hollandse kost. Dit eten we maar vaak 1x per week. Ik ben er niet zo dol op maar zo af en toe is het wel lekker. | Lana en Amigo ♥ Ze vinden het heerlijk om naar buiten te kijken. | Mila in haar wipstoel. Echt een goede aankoop geweest. Zo zit ze er ook vaak bij als wij aan het eten zijn. | Mila in de box tussen al haar knuffels. We hebben echt zo veel knuffels gekregen. Ik zocht er een paar uit die in de box kunnen liggen. De rest is voor als ze wat ouder is.

Desktop2

Ik verfde onze kast wit. Hij was al eens wit geschilderd maar dan meer in een landelijke stijl, niet helemaal dekkend. Daar was ik wat op uitgekeken. Ik wilde de kast strak wit. Ook de muren in de kamer krijgen een ander kleurtje. We hebben nu 2 muren grijs maar ik wil ze voor het voorjaar en zomer wat frisser, het gaat een beetje groen/grijs worden. Ik kocht van Flexa 2 testers. Ideaal als je even wilt zien hoe de kleur op de muur wordt. | Mila in de box. Slapen op haar kamer gaat in de middag nog niet helemaal goed. In de ochtend ligt ze sowieso vaak in haar kinderwagen of de box te slapen en dus in de middag ook soms. | Een lekker rood wijntje voor bij het eten. Dit doen we niet dagelijks maar zo af en toe.

Desktop3

Dit hoort ook bij het mama zijn, flessen en voeder torentjes schoonmaken. | Monchou taart. Samen met cheesecake echt mijn favoriet. Ik had zin om weer eens wat te bakken. | Bloemen in huis, altijd goed! | Fles tijd. Altijd een fijn moment. Lekker in de rust Mila haar flesje geven.

Desktop4

Ik heb naamstickers op al haar flessen en voedertorens. Deze kocht ik bij goedgemerkt.nl. Echt ideaal, zeker als je kindje naar het KDV gaat. | Van mijn lieve zusje kregen we deze cadeautjes voor Mila. Natuurlijk hebben de begeleiders van mijn zusje dit gekocht, super lief! | Nog meer bloemen in huis. | Met het mooie weer ga ik graag een stuk wandelen. Heerlijk om er uit te zijn en Mila vind het ook fijn.

Dit waren de foto’s voor deze post al weer. Morgen komen vrienden langs met hun kindjes en in de middag hebben we een verjaardag. Volgende week dinsdag moet ik de hele dag werken en donderdag ga ik lunchen met een vriendin. Verder hebben we nog niet echt plannen. Ook met Koningsdag hebben we nog geen plannen.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

8 reacties


  23 april 2016


  Die naamstickers zijn ideaal. En wat is die naamslinger toch ontzettend leuk zeg! Jullie hebben een prachtig meisje


  25 april 2016


  Aah, lief van je! Dank je Cindy. Jullie mannetje is ook een knapperd!  23 april 2016


  Leuke foto’s . Die slinger viel me ook op, super gaaf .


  25 april 2016


  Dank je Deepa!  24 april 2016


  Ben benieuwd hoe de muren worden! Handig die naam stickers. Die slinger is ook super leuk! :)


  25 april 2016


  Dank je Elise! De muren moet ik echt deze week gaan schilderen. Die vlakken op de muur is ook niet echt mooi ;)


  Feinette

  24 april 2016


  Leuke foto’s! Een mooie naamslinger.
  De stickers van goedgemerkt zijn leuk en handig! Vorig jaar had ik via een prijsvraag een cadeaubon voor goedgemerkt gewonnen. Voor de oppaskindjes, tweeling van vier jaar, mooie labeltjes gemaakt. ik vond het ook een leuke website, er was zoveel keuze!
  Wat lief dat Mila een cadeautje van je zusje heeft gekregen. Attend van de begeleiders.

  Ik heb nu twee weken meivakantie!


  25 april 2016


  Dank je wel Feinette! Lekker genieten van de vakantie.Laat een reactie achter