My Life - April 2016 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.04.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Het is weer tijd voor de My Life post. Afgelopen week ging ik langs een vriendin, ging ik lunchen met een andere vriendin, kregen we nog kraambezoek, hebben we de boot gepoetst, ging ik langs mijn pake en tante en heb ik nog wat nieuwe kleding voor Mila gekocht.

Desktop

Mijn favoriete kamer in ons huis. Mila haar kamer, zo blij dat het zo mooi is geworden. | Lieve Lana ♥ Hier kijkt ze naar de kat van de buren die buiten loopt. | Takken uit de tuin in huis. Heerlijk dat lente gevoel in huis halen. | Nog meer lente met narcissen. De zwarte kandelaar is van Hay, de witte van de Hema.

Desktop2

Spring! | Lana en Amigo ♥ | Afgelopen weekend was het heerlijk weer (Love It!) en hebben we de boot gepoetst. Onze boot ligt gelukkig vlak bij dus we kunnen er makkelijk even heen rijden. Mila lag lekker te slapen en zo konden wij poetsen. | Na het poetsen nog even een flesje voor Mila. Heerlijk in het gras. | Ik had voor Mila een haarband gekocht bij de H&M. Ik vond het wel erg leuk staan, vriendlief helaas wat minder.

Desktop3

Even relaxen met de nieuwe Flair en Viva. Op de Flair heb ik een abonnement en de Viva kon ik 4 weken gratis lezen. Altijd leuk. | Mijn lieve meisje ♥ | Laatst kocht ik weer eens kinder bueno, zo lekker!! Helemaal met een kop thee er bij. | We gingen op bezoek bij mijn pake en tante. Mila heeft lekker bij mijn tante op schoot gezeten en zo konden wij even bijkletsen. | Die ochtend had ze niet veel geslapen, hooguit een uurtje. Daarom legde ik haar in de middag op bed maar slapen, nee hoor… Dan maar lekker knuffelen bij mama en nog heel even slapen in de kinderwagenbak beneden.

Desktop1

Ook lieve Amigo vind de kat van de buren erg interessant. | Love my roots ♥ en natuurlijk het Indiase eten. Laatst maakte ik een heerlijke curry, ben je benieuwd naar het recept? Dat kan je hier vinden. | Mila lacht de laatste dagen echt super veel. Het is zo leuk! Als je haar uit bedje haalt, met haar speelt en eigenlijk de hele dag door. Hier word je zo vrolijk van :) | En waar wij ook vrolijk van werden, ons appartement is na 3 jaar eindelijk verkocht! Oh wat waren wij blij. Gelukkig was het wel steeds verhuurd in die 1,5 jaar dat we in ons nieuwe huis wonen maar nu het verkocht is zijn we er helemaal vanaf en dat is wel een heel fijn idee. Daarom was het tijd voor taart en ‘s avonds een wijntje.

De komende weken heb ik nog verlof. Officieel nog 2 weken, daarna is het 2 weken meivakantie. In de vakantie zal ik wel weer op de BSO moeten werken en na de vakantie begin ik weer op school. Ik heb er zin in! Dit weekend gaan we naar mijn lieve zusje en volgende week hebben we een gesprek op het KDV waar Mila heen gaat straks. Gelukkig ken ik de meeste mensen daar wel aangezien ik er zelf zo’n 7 jaar heb gewerkt en het zijn natuurlijk mijn collega’s (ik werk voor dezelfde organisatie maar op een andere locatie). Verder heb ik nog niet zo veel plannen voor mijn laatste weken verlof.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

2 reacties


    8 april 2016


    Haha, in de eerste alinea staat dat jullie de boor hebben gepoetst. Vond het al een beetje vreemd, maar toen ik verder las kwam ik erachter dat je de boot bedoelde ;) Jeetje, wat gaat je verlof dan snel voorbij! Weer hele mooie foto`s Dita!
    Liefs


    8 april 2016


    Dank je wel meid!Laat een reactie achter