Miss Sporty Nail Patch - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
31.01.2013 | Geplaatst in Beauty | 9 reacties

 

Nagelstickers, vele merken verkopen ze. Aangezien de kwaliteit erg verschilt per merk ben ik nu voor een budget variant gegaan. Deze nagelstickers zijn van Miss Sporty, ik heb gekozen voor de zebra print. Ze hadden nog meer verschillende prints.

In deze verpakking zitten 10 stickers, je moet dus geen foutje maken want je hebt geen extra stickers.

De sticker plak je heel gemakkelijk op je nagel. Wel moet je eerst even uitzoeken welke sticker op welke nagel past. Helaas voor mij was de dikste sticker nog te dun voor mijn duimen, je ziet dus nog een rand van mn eigen nagel. De rest van de stickers pasten wel perfect!

Als je de stickers op je nagels hebt moet je de rest, dus wat over is weg vijlen. Ook dit gaat redelijk makkelijk. Je moet het wel precies doen anders gaat het snel scheuren.

En dit is het resulaat.

Ik heb er nog wel een topcoat overheen gedaan zodat het (hopelijk) wat langer blijft zitten. Miss Sporty zegt dat deze stickers 10 dagen blijven zitten, daar geloof ik zelf niet echt in.

Ik ben erg blij met het resultaat. Mooie stickers die goed plakken voor een fijn prijsje (€ 2,99). Ik heb dit artikel al eerder geschreven en heb de nail patch 4 dagen opgehad. Ze werden wel iets minder mooi maar heel slecht was het naar 4 dagen nog niet.

Wat vind jij hiervan?

x

9 reacties


  31 januari 2013


  Ik vind ze leuk! Het randje nagel wat je nog ziet is niet heel storend. Het printje is erg leuk, ik wil ze ook nog eens uittesten!
  Liefs  31 januari 2013


  Ze zijn echt super leuk !  31 januari 2013


  ziet er super leuk uit!  1 februari 2013


  Leuk patroontje! Jammer dat je bij sommige toch de rand van je nagel ziet. Toch maar een keer proberen ^^

  Dita Rithika

  2 februari 2013


  Ja idd, ze blijven ook best goed zitten  2 februari 2013


  Oh cool! Wil ik ook! Waar verkopen ze Miss Sporty eigenlijk? Ik zie ‘t nooit bij Trekpleister en Kruitvat..

  Dita Rithika

  3 februari 2013


  Bij ons hier bij de Etos en Da  5 februari 2013


  Leuk, maar dan wel voor een feestje ofzo :) Die van de HEMA zijn iig geen aanrader.

  Dita Rithika

  5 februari 2013


  Oh jammer, was er wel benieuwd naLaat een reactie achter