Mila haar favoriete speelgoed - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.01.2017 | Geplaatst in Lifestyle, Mama | 5 reacties

Mila is bijna 1 jaar. Dit betekent dat ze op dit moment ook lekker kan spelen. Ze heeft een grote speelgoedkist met allerlei speelgoed, hier kan ze zelf ook bij als de kist open staat. Mila heeft echt haar favorieten qua speelgoed. Vandaag laat ik jullie zien welke dit zijn.

DSC_1618

Duplo. Altijd goed! Zelf vond ik Duplo en Lego ook altijd erg leuk. Officieel is deze Duplo vanaf 2 jaar maar Mila speelt hier al erg leuk mee.

DSC_1625

Boekjes van de bieb. We hebben Mila al vrij snel lid gemaakt van de bibliotheek. Zelf houden we ook erg van lezen en we hopen dat Mila dit ook leuk gaat vinden. Steeds vaker pakt ze een boekje en gaat hierin bladeren. Zo nu en dan lezen we haar voor.

DSC_1627

Houten blokken. Deze blokken van Woezel en Pip kocht ik een tijd geleden. Laatst heb ik ze maar eens van boven gehaald en Mila is er gek op! Elke keer pakt ze deze blokkendoos er weer bij. Ze kan hier heerlijk mee spelen.

DSC_1639

Speeltjes met muziek. Nog iets wat ieder kind volgens mij leuk vindt. Muziek speeltjes met lichtjes. Dikke pret!

DSC_1642

Deze speelgoed piano is ook favoriet. Stiekem vindt ze de echte piano nog leuker maar steeds vaker pakt ze deze en gaat er op spelen.

In het begin kon Mila heel slecht zelf spelen. Dit was soms erg frustrerend. Op dit moment gaat het steeds beter. Nog steeds wil ze wel eens bij ons om hangen, zeker als ze een slechte dag heeft maar we mogen niet klagen. Zelf spelen gaat steeds beter.

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kindje?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties

  Suzanne

  23 januari 2017


  Hier is de Duplo nog steeds een van de favorieten! Vooral Evelien speelt er graag mee. Nathalie speelt graag spelletjes en beide zijn ze ook van het knutselen en lezen.


  23 januari 2017


  Ja Duplo is zo leuk!  23 januari 2017


  Selena heeft de Woezel en pip blokkenton voor haar eerste verjaardag gekregen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk! Ook speelt ze veel met Beat bo en ze vind het geweldig dat we haar iedere avond voor het slapen gaan een verhaaltje vertellen.

  De piano kwam ik volgens mij gisteren tegen op Facebook. Is van de Action en zou niet veilig zijn en wordt daarom terug geroepen.


  23 januari 2017


  Oh dat van die piano heb ik niet gelezen. Zal even kijken.  29 januari 2017


  Jaa Duplo voor Novan en Playmobil voor Jaylin.. ze zijn er helemaal weg van!
  Verder hebben wij voornamelijk veen houten speelgoed en speelgoed dat vooral GEEN herrie maakt haha!Laat een reactie achter