Mila 1 jaar! - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.02.2017 | Geplaatst in Mama | 11 reacties

DSC_1690

Jaja… vandaag wordt ons meisje alweer 1 jaar! Hoe cliché maar zo waar, de tijd gaat zo snel. Het eerste jaar is om gevlogen.

Vorig jaar om 10.24 uur werd Mila uit mijn buik gehaald. Het dichtmaken van mijn buik was meer werk dan haar er uit halen. Zo konden wij alvast lekker met z’n 3en genieten terwijl de artsen de buik aan het dichtmaken waren.

Het eerste jaar was erg mooi. Een jaar waarin een kindje zoveel leert en zich zo veel ontwikkeld. Ook al werk ik jaren met kinderen, het blijft bijzonder om te zien. En zeker met je eigen kind. Waar ze vorig jaar nog niets kon, kan ze nu al staan, babbelt ze er op los en is het een hele meid. Onvoorstelbaar. Natuurlijk was het ook best pittig soms. ‘s Nachts uit bed, soms had ze dagen waarin ze veel huilde, meer plannen qua uitjes enzo. Maar we hebben vooral erg genoten en doen dat nog steeds elke dag!

DSC_1689

Wij krijgen straks en vanmiddag visite en Mila is natuurlijk ook al verwend door ons met cadeautjes. Mila ligt op dit moment even lekker te slapen zodat ze straks weer helemaal opgeladen is. Mijn vriend is de taarten aan het halen en wij gaan echt genieten van deze dag!

Ik ben benieuwd wat het komende jaar ons brengt met Mila. Ze zal zich, als het goed is, nog meer gaan ontwikkelen en ik ben erg benieuwd welke mooie dingen wij met haar zullen gaan beleven.

Liefs, Dita Rithika.

11 reacties


  5 februari 2017


  Gefeliciteerd! Zo bijzonder de eerste verjaardag van je kleintje!


  6 februari 2017


  Bedankt!  5 februari 2017


  nog gefeliciteerd met je dochter!


  6 februari 2017


  Dank je!  5 februari 2017


  Van harte gefeliciteerd meis! Had het al voorbij zien komen op Instagram maar volgens mij had ik je nog niet gefeliciteerd, dus bij deze!! <3 Prachtig hé, zo'n eerste verjaardag. Wat gaat de tijd snel maar wat is het allemaal leuk (en soms rete zwaar ;p)!!!!

  Liefs! X


  6 februari 2017


  Dank je wel!


  Vanessa

  5 februari 2017


  Oeps. Ik ben een beetje laat maar Mila, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!


  6 februari 2017


  Dank je wel!


  Deepa

  6 februari 2017


  Nog gefeliciteerd met Mila. Wat gaat het snel zeg! Hopelijk heeft ze een leuke verjaardag gehad.


  Cindy

  6 februari 2017


  Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad. Hier ben ik ook al bezig met de voorbereidingen op Mels zijn 1e verjaardag. Gaat zo snel!  15 maart 2017


  Zo schattig! Inmiddels al heel wat weekjes ouder :-DLaat een reactie achter