Mijn favoriete verzorgingsproducten - januari 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
13.01.2016 | Geplaatst in Beauty | 8 reacties

Ondanks dat ik veel blog over andere onderwerpen dan beauty/verzorging blijft dit ook altijd wel iets wat mij trekt. Ik ben dol op fijne beauty en verzorgingsproducten en kan daar heel blij van worden. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete verzorgingsproducten van dit moment.

DSC_9531

Victoria’s Secret Pure Seduction luminous fragrance mist – Red Plum & Freesia
Een heerlijke body mist die heel fruitig/bloemig ruikt. Je wordt er helemaal blij van. Deze body mist kocht ik laatst bij Victoria’s Secret op Centraal station in Amsterdam. Officieel was dit een body mist van de kerstcollectie maar ook na de kerst kan je deze prima gebruiken. Er zitten wel hele kleine glitters in, deze zie je bijna niet terug op je lichaam.

Rituals Honey Touch body cream – Indian Rose & Himalaya Honey
Een heerlijke rijke body cream. Ook de geur is heel sterk maar ik hou daar wel van. Zoals jullie weten ben ik dol op Rituals en dit is zeker een favoriet van de producten die ik al eens heb gebruikt. De crème trekt goed in en plakt niet. Ook heel fijn voor mijn dikke buik, weer even wat anders dan een mama balsem.

Treaclemoon bath and shower gel – The Raspberry Kiss
Alleen deze verpakking is al super leuk vind ik. De geur is daarnaast ook heerlijk, lekker zoet, ik hou er wel van! Deze bath en showergel kan je o.a. kopen bij de Albert Heijn. Ik gebruik deze voor zowel onder de douche als in bad. Want in bad geeft dit lekker veel bubbels. Heel fijn!

Essence – #Mymessage Love
Dit schattige geurtje van Essence ruikt lekker bloemig en fruitig. Heel fris en lekker zoet. De verpakking is ideaal voor op reis en ziet er heel schattig uit vind ik. Een geur om iedere dag te dragen, je wordt er vrolijk van!

DSC_9522

Vaseline Intensive Care body gel – Cocoa Radiant
Al jaren favoriet van mij. Vooral in de winter vind ik dit een heerlijke body gel. Deze is erg geschikt voor de zeer droge huid, het is een hele vette gel. Eigenlijk is het meer een vette olie die niet snel intrekt maar daardoor vind ik het niet minder fijn. Deze gel gebruik ik vaak als ik ‘s avonds douche. Daarna doe ik mijn badjas vaak even aan zodat het niet in de kleding trekt. De gel voel je 2 dagen later nog op je huid zitten, erg fijn vind ik zelf maar hier moet je echt van houden.

Lush – Snow Fairy douchegel
Nog zo’n favoriet merk van mij, Lush. En ja de snow fairy, wat moet je hier nog over zeggen. Mensen die de geur kennen zullen het wel snappen, een heerlijke zoete geur. Ik vind het wel jammer dat ze de verpakking hebben aangepast. Vorig jaar was deze nog wat vrolijker. De snow fairy is alleen rond de feestdagen te koop bij Lush dus elk jaar zorg ik dat ik weer een koop.

Lush – New Charity Pot hand en bodylotion
Een rijke hand en bodylotion die een beetje vettig aanvoelt (daar hou ik wel van) en goed intrekt in de huid. Ook leuk en goed om te weten, de gehele opbrengst van deze lotion gaat naar het goede doel.

Lush – Bubblegum lip scrub
Ideaal voor deze tijd van het jaar als je last hebt van droge lippen. Deze lipscrub heeft een heerlijke zoete geur en smaak (je kan deze zelfs van je lippen likken) en werkt heel fijn.

Prodent – White Now Triple Power Gold tandpasta
Een fijne tandpasta die lekker schuimt, iets wat ik heel fijn vind. De blauwe kleur zorgt ervoor dat je tanden witter lijken en misschien ook wel zijn naarmate je deze tandpasta vaker gebruikt. Ook de smaak is lekker fris, iets wat ook wel erg belangrijk is aan een tandpasta.

Rituals – Rice Scrub Organic Rice Milk & Cherry Blossom calming body scrub
Een heerlijke body scrub van de Rituals. Ze noemen deze de calming body scrub maar zelf vind ik de geur lekker fris. Ik gebruik deze een paar keer per week, je hebt er ook niet veel van nodig en het is gewoon een hele fijne scrub.

Kiko Milano – Cleansing Water micellar water
Je huid schoonmaken is erg belangrijk. Zelf doe ik dit ook elke ochtend en avond, hoe laat of vroeg het ook is. Deze cleansing water van Kiko is heel verfrissend en haalt alle make up goed van je huid. Ik vind dit heel fijn.

Dit waren mijn favoriete verzorgingsproducten van dit moment. Zoals je ziet heb ik wel favoriete merken zoals Rituals en Lush maar ook de wat meer budget merken zijn vaak erg fijn. Sommige producten zijn al lange tijd favoriet zoals de Vaseline body gel en de Lush Snow Fairy. Andere producten zoals de Kiko cleansing water en Victoria’s Secret body mist gebruik ik nog maar een paar weken.

Wat zijn jou favoriete producten van dit moment?

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties


  13 januari 2016


  Jaaaa de cremes van Rituals smeer ik ook graag, ze ruiken zo heerlijk. :D

  Dita Rithika

  13 januari 2016


  Zeker weten Dina!  13 januari 2016


  Ik gebruik ook verschillende rituals producten, ze zijn zo lekker echt mijn favoriete merk!

  Dita Rithika

  13 januari 2016


  Jaaa ze hebben allemaal fijne producten! :)  13 januari 2016


  Mmmh lekker hoor! Hier ook een enorme Lush- en Ritualsfan! Die Cocoa radiant heb ik ook een tijdje gehad, maar vond ‘m toch te vet. Hij heeft wel een ge-wel-di-ge geur overigens. Mijn favoriet op dit moment is de douche olie van Rituals, de oranje. Die ruikt ook zoooo lekker!

  Dita Rithika

  13 januari 2016


  Die is ook heerlijk! :)  13 januari 2016


  Wat een heerlijke producten. Ik ben nu ook wel een beetje nieuwsgierig geworden naar de Vaseline body gel, ik hou wel van een beetje vette crèmes omdat ik een hele droge huid heb. Ik denk dat ik deze ga meenemen de volgende keer.  14 januari 2016


  hmm die Rituals producten zijn ook mijn favorieten! Eigenlijk is alles van de Rituals altijd wel goed :DLaat een reactie achter