Mijn favoriete Youtube kanalen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.06.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 5 reacties

fyk

Youtube, ik hou er van! Ik heb dit ontdekt toen veel bloggers begonnen met het maken van filmpjes. Eerst keek ik heel veel make up tutorials en later kwamen daar ook andere filmpjes bij zoals shoplogs, fashion video’s en vlogs. Die laatste is denk ik wel mijn favoriet. het blijft leuk om te zien wat anderen in hun dagelijks leven doen. Ben je benieuwd naar mijn favoriete Youtube kanalen? Lees dan verder.

Vloggloss
Mascha van Beautygloss is al een hele tijd dagelijks aan het vloggen. Ik volgde Mascha al vanaf het begin, eerst haar blog en later dus ook haar filmpjes. De filmpjes van haar vind ik zo leuk! Ik heb echt het gevoel dat ik haar een soort van ‘ken’. Terwijl dit natuurlijk helemaal niet het geval is. Mascha lijkt me een hele lieve meid. Zeker een aanrader als je van dagelijkse vlogs houdt.

2WMN
Willemijn en Martine kennen jullie wellicht ook al van de beautyblog LiveLifeGorgeous. Deze vrolijke meiden hebben daarnaast nog een blog, genaamd 2WMN. Deze blog gaat over persoonlijke onderwerpen, huishoudelijke artikelen en meer. Echt een hele volwassen blog. Er worden dingen besproken die ik ook met vriendinnen zou bespreken, echt voor jonge vrouwen. Ook maken ze hele leuke filmpjes en vlogs. Vlogs van bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen, van dagjes weg, shoplogs en huishoudelijke video’s. Super leuk!

A Cup Of Life
A Cup Of Life is een hele leuke blog van Shifra. Naast haar blog maakt ze op dit Youtube kanaal ook hele leuke en gezellige video’s. De vlogs zijn mijn favoriet. Elk weekend komen er vlogs online, I like!

Oh My Foodness
Een Youtube kanaal met heerlijke recepten. Ik ben er dol op! Sabine van de gelijknamige blog, blogt over food en travel. Op haar kanaal laat ze heerlijke recepten zien en zo nu en dan eens een andere video.

Little Wonder World
De blog van Bibian en Manon is al super leuk. Hun kanaal is echt nog leuker! Bij bijna elke video die zij maken lig ik in een deuk. Hilarisch! Heerlijke vrolijke meiden die twee met veel gevoel voor humor. Hun video’s zijn erg leuk om naar te kijken.

Kelly Caresse
Een kanaal over het moederschap, huishoudelijke tips, vlogs, shoplogs etc. Ik hou er van! Kelly lijkt me ook een hele lieve meid. Naast haar kanaal volg ik haar blog, Kelly Caresse ook met veel plezier.

Ik vermaak mij heel vaak (misschien iets te vaak?:P) met deze filmpjes. De vlogs van Mascha komen sowieso elke ochtend online, deze kijk ik dan ook vaak onder het genot van mijn ontbijt. Ook zit ik vaak ‘s avonds nog even wat filmpjes te kijken. Heerlijk!

Kijk jij ook Youtube filmpjes? Zoja, wie zijn jou favoriet?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  12 juni 2015


  Heel erg leuk, ik volg ze allemaal!
  Liefs  12 juni 2015


  Super leuk artikel! Ik kijk echt elke ochtend de vlog van Mascha.


  Elise

  16 juni 2015


  Leuke tips!

  Ik vol veracamilla ook heel leuk!  16 juni 2015


  Er zitten twee bij die ik nog helemaal niet kende. Leuk om zo nieuwe kanalen te ontdekken! :) Heb je ook wel eens op mijn kanaal gekeken? Ik vlog niet zo veel maar ik las dat je food gerelateerde dingen ook leuk vond. Daar maak ik wel video’s over!

  Dita Rithika

  16 juni 2015


  Wat een leuk kanaal heb jij Elise! :)Laat een reactie achter