Mijn favoriete tassen van dit moment - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.06.2014 | Geplaatst in Fashion, Lifestyle | 10 reacties

Tassen kan je niet genoeg van hebben. Vooral vroeger had ik echt veel tassen. Tegenwoordig valt dit wel mee, voor elke gelegenheid heb ik wel een andere tas. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete tassen van dit moment zien.

DSC_3310

DSC_3311

Voor als ik een weekend weg ga neem ik altijd deze Oilily weekendtas mee. Deze tas is lekker ruim, er kan veel in en ik ben gewoon dol op dit merk. Lekker vrolijk! Deze tas heb ik ooit eens in Bataviastad gewonnen.

DSC_3319

Deze oranje tas vind ik ideaal voor de lente en zomer, lekker vrolijk en er past genoeg in om even te shoppen. Deze tas neem ik dan ook vaak mee als ik even de stad in ga of als we uit eten gaan. Deze tas komt van de Primark.

DSC_3317

Mijn geliefde Cowboysbag. Deze tas heb ik nu al een aantal jaar en nog steeds sleep ik deze elke dag mee. Hij is best groot, eerst vond ik dat wel fijn maar eigenlijk vind ik dit nu wat te groot. Er past dus wel genoeg in. Deze tas neem ik altijd mee naar mijn werk en al mijn standaard spullen zitten hierin. Wel ben ik op zoek naar een iets wat kleinere tas die ook wat netter is. Als jullie nog tips hebben hoor ik het graag!

DSC_3315

De laatste is deze strand tas. Heel handig voor naar het strand of een weekendje weg. Deze tas komt van de H&M.

Zoals ik al zei ben ik nog op zoek naar een tas voor elke dag maar dan een wat nettere. Ik vind mooie designer tassen ook heel gaaf alleen dan moet ik nog even sparen.

Wat is jou favoriete tas?

10 reacties


  8 juni 2014


  Die eerste tas is mooi!

  Dita Rithika

  9 juni 2014


  Dank je wel.  8 juni 2014


  Ik ben ook dol op Oilily en heb ook een grote weekendtas van dit merk, zo’n leuk ding!  8 juni 2014


  Oh die cowboysbag is echt super mooi! Hmmm volgens mij hebben ze bij de H&M nu wel leuke tassen voor weinig ^^.

  Dita Rithika

  9 juni 2014


  Oh leuk! Ben dol op mooie tassen.  8 juni 2014


  Oilily is leuk, ik heb ook een oilily! Mijn favoriete tas is een rugzak, misschien niet de meest vrouwelijke optie, maar hij draagt gewoon superfijn en hij is ook wel mooi.  8 juni 2014


  Erg fijne tassen, die laatste tas is erg leuk!  8 juni 2014


  Mooie tassen. Ik heb net zo’n tas als jij hebt van Oililyen Cowboysbag , maar dan nepperds hihi. Fijne tassen!  8 juni 2014


  Wat een leuke tassen heb je! :)  9 juni 2014


  Wat een leuke!!! Die oililly en cowboysbag zijn m’n favoriet! Ik heb ook een oililly, en een cowboysbag staat nog op m’n wishlist, dus wie weet binnenkort!! XLaat een reactie achter