Mijn favoriete restaurants - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
22.06.2016 | Geplaatst in Eten & Drinken, Lifestyle | 0 reacties

IMG_5553

Lekker eten, ik hou er van! Ook uit eten gaan, buiten de deur lunchen of ergens wat drinken vind ik altijd ontzettend leuk. Vandaag heb ik voor jullie een aantal van mijn favoriete restaurants op een rijtje gezet. Er zijn zoveel restaurants waar je lekker kunt eten. Van een aantal staat er ook al een blogpost op mijn site.

By Kees in Heerenveen
Een hip tentje waar ze heerlijke koffie hebben en andere lekkernijen. Je kunt er lekker lunchen maar ook prima borrelen of een bakje koffie/thee drinken met wat lekkers er bij. Het interieur van By Kees is erg mooi vind ik. Ik heb er nu een aantal keren gezeten en wat gegeten en elke keer is het weer heerlijk! Een tijdje terug heb ik er ook een blogpost over geschreven. Deze vind je hier.

De Sultan in Heerenveen
Een klein restaurant maar wat kan je hier lekker eten. Ik ben hier 2x geweest en beide keren hebben we tapas gegeten. We waren toen met een groep en het leuke aan tapas vind ik dat er voor iedereen wel wat lekkers bij zit. Nou moet ik zeggen, alles vond ik erg lekker! Eerst kregen we koude tapas gerechten, daarna warme. Als toetje heb ik de proeverij genomen. Alleen om het toetje zou je er al heen kunnen, dit was zo lekker! Zeker een aanrader.

Jamuna in Leeuwarden
Indiaas eten vind ik heerlijk! Helaas heb je in Heerenveen geen Indiaas restaurant maar in Leeuwarden zit er gelukkig wel een, Jamuna. Heerlijke Indiase gerechten. Hou je van Indiaas en kom je uit Friesland? Dan zou ik hier zeker eens heen gaan.

Cook en Ny in Sneek
We liggen in de zomer wel eens in Sneek met de boot. Toen hebben we een keer bij Cook en Ny gegeten. Je kunt hier ook tapas eten. Dit was zo lekker! Helaas wel best prijzig maar zeker de moeite waard om eens te proberen.

Picknickers in Terherne
Picknickers is een foodbar waar ik ook al eens een blogpost over heb geschreven. Deze vind je hier. Deze foodbar zit aan het Sneekermeer dus als je een boot hebt kan je ook makkelijk aanleggen in de buurt. Je kunt hier prima borrelen, dineren, lunchen of alleen even wat drinken. Ook bij Picknickers is het interieur super mooi. Heel hip en modern.

Ghandi in Amsterdam
Nog een Indiaas restaurant waar ik dol op ben is Ghandi in Amsterdam. Dit restaurant zit aan het Damrak, op loopafstand van het Centraal station. Echt Indiaas eten, super lekker!

Naast alle bovenstaande restaurants ben ik ook dol op pizza. Als wij uit eten gaan kiezen we toch vaak voor pizza. Altijd goed, niet te duur en het zit er vaak ook erg gezellig. Nu Mila er is gaan we wel wat minder samen uit eten maar nog steeds proberen we dit zo’n 1x per maand te doen. Ergens lunchen doen we nog wel regelmatig, dit kan prima met Mila er bij.

Wat is jou favoriete restaurant?

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter