Mijn favoriete bad producten - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.09.2014 | Geplaatst in Beauty | 2 reacties

Ook al blog ik de laatste tijd veel minder over beauty, ik blijf het erg leuk vinden. Omdat we nu een bad hebben vind ik het ook heel leuk om eens per week in bad te gaan met heerlijke producten. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete bad producten zien en vertel ik er wat meer over.

DSC_4143

Laatst kreeg ik op ons feestje van vrienden deze fijne Rituals summer bliss shower oil. Rituals is een merk waar ik al jaren echt dol op ben. De producten zien er ook zo mooi uit en als ik in de Rituals winkel krijg ik altijd zo’n zen gevoel. Deze shower oil komt van de Flowers Of India Limited Edition lijn. Een fijne lijn die er echt prachtig uit ziet. De geurkaars van deze lijn had ik al en die ruikt ook heerlijk. Deze shower oil maakt je huid heel zacht en ik gebruik deze vaak na het badderen als ik me nog even ga afspoelen. Ook voor onder de douche is deze olie heerlijk.

Nog een favoriet van mij is Lush. Ik moet altijd even bij de Lush winkel naar binnen als ik er een zie omdat we hier in de buurt niet een Lush hebben. Ik vond het altijd erg jammer dat ik niet zo veel met de bubble bars kon aangezien we geen bad hadden. Natuurlijk kan je er wel een heerlijk voetenbad van maken maar dat vind ik zelf niet zo fijn als een heel bad vol met Lush ;). Toen we dit jaar naar Den Haag gingen en we een bad hadden op de kamer had ik de roze bubble bar al gekocht. Dit is de Comforter. Een heerlijk zoet ruikende bubble bar waar je echt lang mee kunt doen. Ik heb deze nu al iets van 6x gebruikt en heb nog best wat over.
Ook van Lush is deze andere bubble bar, de Pop in the bad. De helft is hiervan al op maar dit was een heel schattig bloemetje. Ook deze gaat best lang mee, je hoeft van de bubble bars maar een klein stukje af te breken en onder de kraan te houden en je bad zit al vol met bubbels!

DSC_4146

Dit zijn dus op dit moment mijn favoriete bad producten. Als ik in bad ga steek ik vaak een kaarsje aan en zo kom ik helemaal tot rust. Heerlijk!
Binnenkort laat ik jullie mijn favoriete doucheproducten zien.

Heb jij thuis ook een bad?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    30 september 2014


    Heerlijk, hè? Spullen van Rituals en Lush! En een geurkaarsje erbij klinkt goed (heb je die nieuwe van de Kruidvat al ontdekt? Die Clean Cotton is heerlijk!), alleen hebben wij helaas geen bad.

    Dita Rithika

    30 september 2014


    Oh nee die ken ik nog niet. Binnenkort maar even kijken :)Laat een reactie achter