Losse thee - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.07.2015 | Geplaatst in Eten & Drinken, Lifestyle | 12 reacties

DSC_7566

Thee, ik ben er dol op! Op mijn werk drink ik veel thee maar ook thuis vind ik het heerlijk. Bij het ontbijt, lunch, tussendoor en ‘s avonds op de bank met een kop thee. Heerlijk! Vele soorten thee lust ik eigenlijk wel. De laatste tijd kies ik ook steeds vaker voor losse thee. De smaak hiervan vind ik heerlijk, net wat sterker en puurder.

Er zijn natuurlijk veel soorten thee. Mijn favoriet voor in de ochtend is English breakfast, Earl Grey of een andere zwarte thee. Overdag drink ik graag Rooibos thee of groene thee. Vruchten thee vind ik ook heerlijk.

Ik heb mijn losse thee in glazen potjes die ik bij de Sostrene Grene in Groningen kocht. Hier verkopen ze ook hele handige thee filterzakjes. Je kunt natuurlijk ook thee filters kopen bij bijvoorbeeld de Xenos maar zelf vind ik de zakjes het handigst.

Dit is de losse thee die ik op dit moment in huis heb, niet super veel maar wel erg lekker.

Groene thee van Wait and Sea in Harlingen. Dit is trouwens een heel leuk winkeltje midden in Harlingen. Ze verkopen allerlei leuke spulletjes voor in huis, kleding en dus ook heerlijke thee. En kijk die mooie theeblaadjes, Love It!

DSC_7568

Rooibos/cranberry thee. De cranberry’s proef je heel duidelijk in deze thee, zo lekker! Deze thee kocht ik op het food festival in Leeuwarden. Van welk merk dit is weet ik niet meer.

DSC_7573

De laatste thee kocht ik bij Sostrene Grene. Dit is een zomerthee. Lekker fris en fruitig. Als je de thee zet ziet het er ook heel zomers uit, de thee heeft namelijk een fris rood/roze kleurtje.

DSC_7575

Natuurlijk gebruik ik ook nog vaak de gewone theezakjes van de supermarkt. Deze thee is ook altijd erg lekker maar als ik wat meer tijd heb zet ik vaak thee met losse theeblaadjes.

Hou jij ook zo van thee? Zo ja, wat is jou favoriet?

Liefs, Dita Rithika.

12 reacties


  23 juli 2015


  Ik vergeet iedere keer dat ik zo’n speciale mok heb voor losse thee! Die laatste lijkt me heel erg lekker. Ik hou van fruitige theetjes.

  Dita Rithika

  24 juli 2015


  Ja heerlijk fruitige theetjes!  23 juli 2015


  Hier ook een thee aanbidster ik drink voornamelijk kruidenthee en rooibos. Toch kan je me ook wakker maken voor een lekker cappuccino. Ik heb zo een George Clooney apparaat thuis haha dus de lekkerste cappucino maak ik gewoon zelf. Liefs Lisanne  23 juli 2015


  Ik hou heel erg van thee, ik heb één keer iets geprobeerd van Sostrene Grene de groene thee. Deze vond ik niet zo lekker.  23 juli 2015


  Ik zou eigenlijk ook eens losse thee moeten kopen, ik gebruik het eigenlijk nooit, maar ooit heb ik het wel eens op en toen vond ik het superlekker! Een thee-ei heb ik al!

  Dita Rithika

  24 juli 2015


  Dan hoort er idd nog losse thee bij ;)  23 juli 2015


  Losse thee ruikt altijd zo lekker vind ik! Maar ik ben er zelf ietwat te lui voor en ik drink toch altijd dezelfde thee, dus ik blijf bij de zakjes.  23 juli 2015


  Heey Dita! Heerlijke theetjes :) geen koffie voor mij. Wat voor camera gebruik jij trouwens? De foto’s zien er echt heel scherp uit!

  Dita Rithika

  24 juli 2015


  Heej Tanya, ik gebruik de Nikon J1.  25 juli 2015


  Ik ben niet zo dol op thee, maar losse thee wil ik nog wel een keer proberen.

  Dita Rithika

  26 juli 2015


  Zeker eens proberen, zo lekker!  26 augustus 2015


  Ik ben ook een grote voorstander van losse thee! Ik drink nu regelmatig Lapsang-thee! Heeeerlijk die gerookte smaak!Laat een reactie achter