L'oreal Extraordinary Oil - gezichts olie - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.04.2015 | Geplaatst in Beauty | 4 reacties

DSC_6675

Je kent het wel. Je koopt een tijdschrift en daar zit dan zo’n zakje met een olie, crème o.i.d. in. Meestal haal ik die zakjes er wel uit maar komen ze in de badkamer te liggen en gebruik ik ze niet. Of ik gebruik ze 1x en that’s it! Dit keer zak ik ook zo’n zakje in een tijdschrift en ik gebruikte het. Het was de L’oreal Extraordinary oil voor het gezicht. Ik vond het super lekker spul en kon er zelfs 2x mee doen. Ook de 2e keer vond ik het weer zo fijn dat ik besloot een grote verpakking van deze olie te kopen.

DSC_6668

Zoals je op de verpakking kunt lezen wordt er gezegd dat het voedt, revitaliseert en het laat stralen. Of het allemaal echt doet wat ze zeggen weet ik niet maar deze olie voelt wel super fijn aan. Deze olie kost geloof ik 19.95 euro maar bij de Etos hadden ze vorige week 2 voor de prijs van 1 op alle L’oreal producten. Ik had nog een foundation nodig en vandaar dat ik deze ook kocht. Anders vind ik het wel erg duur voor een olie.

DSC_6669

Je kunt de olie met het pipet op je hand druppen en je hebt maar een druppel of 3 nodig. Dit breng je dan aan op je gezicht. Het trekt snel in en het ruikt heerlijk vind ik. Echt een beetje hamam stijl qua geur. Na het aanbrengen van de olie kan je gewoon je dag of nacht crème gebruiken en daaroverheen eventueel je make up. Ik heb het idee dat mijn gezicht make up ook beter blijft zitten. Nu gebruik ik zelf nooit heel veel foundation maar het voelt wel extra zacht aan met die olie er onder. Ik denk dat je ook best lang doet met zo’n verpakking omdat je maar erg weinig nodig hebt.

DSC_6678

Ik ben erg tevreden over dit product en zal het zeker nog veel gaan gebruiken.

Gebruik jij wel eens iets onder je dag/nachtcrème?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  9 april 2015


  Ik gebruik van L’Oreal een dagcrème en serum in één en ik gebruik soms onder mijn nachtcrème een serum van Hema. Een olie zou ik niet zo snel gebruiken, ik krijg dan het idee dat mijn huid vetter wordt…

  Dita Rithika

  11 april 2015


  Ik dacht ook dat mijn huid er vet van zou worden maar bij mij is dit niet het geval.  9 april 2015


  Ik gebruik meestal een gezichtsolie onder mijn nachtcreme ja, op dit moment eentje van L”Occitane. Deze van L’Oreal klinkt ook wel goed. En goedkoper ook.

  Dita Rithika

  11 april 2015


  L’Occitane schijnt ook een fijn merk te zijn. Ik heb er alleen nog nooit iets van gebruikt.Laat een reactie achter